Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODNO OSVIJEŠTENI

Oni pogađaju i izvan terena - nogometaši s najviše stila!

David Beckham
Foto: h&m
1/3
28.04.2015.
u 10:10

Među domaćim nogometašima najviše se ističe Vedran Ćorluka koji je u posljednje vrijeme krenuo eksperimentirati, a naviknuli smo se gledati ga s različitim modnim dodacima poput kapa i šalova

Nogometaše smo naviknuli gledati u dresovima, no sve nas zanima kako poznate zvijezde izgledaju kada napuste travnjak i preodjenu se u svlačionici, piše Goal.

Najveća modna ikona u svijetu nogometa bez sumnje je David Beckham. No otkako se slavni Englez umirovio naslijedila su ga nova lica. Iako se rijetki odvajaju od klasičnog sportskog looka, ipak smo uspjeli među njima "iskopati" par hipstera, a listu svakako predvodi Portugalac Raul Meireles koji je prepoznatljiv zbog svog eklektičnog stila.

Talijanska nogometna reprezentacija pravi je primjer modno osviještene momčadi, pa nije bilo jednostavno izdvojiti samo dva talijanska predstavnika. Jedan od njih je i Claudio Marchisio - zgodni nogometaš prati najnovije modne trendove, a od sunčanih naočala gotovo se nikada ne odvaja.

Među domaćim nogometašima najviše se ističe Vedran Ćorluka koji je u posljednje vrijeme krenuo eksperimentirati, a naviknuli smo ga gledati s različitim modnim dodacima poput kapa i šalova.

Tko su najbolje odjeveni nogometaši današnjice te tko još od hrvatskih igrača može pratiti modni korak Vedrana Ćorluke pogledajte ovdje.

>> 'Nije sa mnom lako, nikad ne bih bio trener Ćorluki!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije