Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nogometaš Cristiano Ronaldo zaprosio Ruskinju Irinu Shaik

- Nije mu htjela dati broj mobitela pa se morao jako potruditi. Sigurna sam da mu je to teško palo s obzirom na to da su tolike žene lude za njim. Izgleda da mu je Irina dostojna protivnica - rekla je Rute Penedo.
25. lipnja 2010. u 09:15 1 komentara 8 prikaza
Christiano Ronaldo
Pogledajte galeriju 1/3

Natjecanje "Tko će smiriti Cristiana Ronalda" dobilo je svoju pobjednicu! Ruskinja Irina Sheik postala je zaručnica najpoželjnijeg svjetskog nogometaša. S ciljem da je zadrži samo za sebe sportaš je 24-godišnju dragu zaprosio nakon četiri mjeseca veze. Njezini roditelji na to su pristali, a što o svemu misli njegova mama, koja se od sina ljubimca prati i u večernjim izlascima, nije poznato.

No to očito nije spriječilo nogometaša da Irini koja mu je potpuno pomutila razum, stavi prsten na ruku. Uspijeh ljepotice, anđela Victoria's Secreta prokomentirala je i njegova bivša djevojka:

- Nije mu htjela dati broj mobitela pa se morao jako potruditi. Sigurna sam da mu je to teško palo s obzirom na to da su tolike žene lude za njim. Izgleda da mu je Irina dostojna protivnica. No, ako ne vidi izazov, brzo ćete mu dosaditi - rekla je Rute Penedo koja se oko Ronalda bezuspješno trudila kao i Paris Hilton i mnoge druge djevojke.

Irina Sheik iza sebe ima zavidnu karijeru modela, a njezina specijalnost (zahvaljujući besprijekornom tijelu) su veš i kupaći kostimi. U njima je čak, snimila i razglednice Rusije nazvane "From Russia with love".

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • lietuva:

    S kim ju je zaručio? Valjda se zaručio s Ruskinjom.