Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao na koljena

Nogometaš Cristiano Ronaldo zaprosio Ruskinju Irinu Shaik

Christiano Ronaldo
25.06.2010.
u 09:15

- Nije mu htjela dati broj mobitela pa se morao jako potruditi. Sigurna sam da mu je to teško palo s obzirom na to da su tolike žene lude za njim. Izgleda da mu je Irina dostojna protivnica - rekla je Rute Penedo.

Natjecanje "Tko će smiriti Cristiana Ronalda" dobilo je svoju pobjednicu! Ruskinja Irina Sheik postala je zaručnica najpoželjnijeg svjetskog nogometaša. S ciljem da je zadrži samo za sebe sportaš je 24-godišnju dragu zaprosio nakon četiri mjeseca veze. Njezini roditelji na to su pristali, a što o svemu misli njegova mama, koja se od sina ljubimca prati i u večernjim izlascima, nije poznato.

No to očito nije spriječilo nogometaša da Irini koja mu je potpuno pomutila razum, stavi prsten na ruku. Uspijeh ljepotice, anđela Victoria's Secreta prokomentirala je i njegova bivša djevojka:

- Nije mu htjela dati broj mobitela pa se morao jako potruditi. Sigurna sam da mu je to teško palo s obzirom na to da su tolike žene lude za njim. Izgleda da mu je Irina dostojna protivnica. No, ako ne vidi izazov, brzo ćete mu dosaditi - rekla je Rute Penedo koja se oko Ronalda bezuspješno trudila kao i Paris Hilton i mnoge druge djevojke.

Irina Sheik iza sebe ima zavidnu karijeru modela, a njezina specijalnost (zahvaljujući besprijekornom tijelu) su veš i kupaći kostimi. U njima je čak, snimila i razglednice Rusije nazvane "From Russia with love".

Ključne riječi

Komentara 1

LI
lietuva
10:06 25.06.2010.

S kim ju je zaručio? Valjda se zaručio s Ruskinjom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije