Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna pjevačica

Nju odavno nismo vidjeli! Prelijepa Lana uvijek blista

paulo coehlo
Foto: PR FOTO
1/8
30.05.2014.
u 17:30

Ugodna proljetna noć, čitanje stihova jednog od najprodavanijih pisaca današnjice i predstavljanje nove edicije boce Jana 'voda s porukom' bila su odlična kulisa književne večeri posvećene Paulu Coelhu i citatima iz njegovih knjiga koje su milijunima promijenile život...

Ugodna proljetna noć, čitanje stihova jednog od najprodavanijih pisaca današnjice i predstavljanje nove edicije boce Jana 'voda s porukom' bila su odlična kulisa književne večeri posvećene Paulu Coelhu i citatima iz njegovih knjiga koje su milijunima promijenile život. Zanimljivim razgovorom između glumca Roberta Kurbaše, psihologinje Maje Vučić te urednice VBZ-a Sandre Ukalović, svi prisutni doživjeli su Coelha na jedan intimniji način, pokušavajući dokučiti njegov fenomen.

Paulo Coelho već nekoliko desetljeća svojim knjigama motivira milijune, a kao neprikosnoveni autor svjetskih književnih djela i veliki mirotvorac postao je inspiracija i projektu Jana 'Voda s porukom'. Povodom toga izdana je i posebna edicija boca s posebnim vizualnim identitetom kojeg su obogatili citati Paula Coelha. Upravo je posebna edicija novih Jana bočica odlična poveznica vrhunskih citata i projekta koji je od samog predstavljanja i svog djelovanja promijenio živote mnogih te, baš poput Coelha, postao inspiracija mnogima da pomažu najugroženijima i onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Fenomen popularnosti Paula Coelha prepoznale su i mnoge poznate osobe u Hrvatskoj među kojima su večeri prisustvovale: Lana Jurčević, Marijana Mikulić, Saša Šekoranja, Amarie, Marko Tolja, Ogi Antunac, Iva Balaban, Tihana Harapin Zalepugin, Loredana Bahorić, Sanja Pilić, Vladimira Spindler, Ronald Braus te mnogi drugi.

Foto: PR FOTO

>>Lana Jurčević mami u svom najizazovnijem izdanju dosad

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
19:46 30.05.2014.

vrijeme je za filmić.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije