Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zablistala u rozoj haljini

Njoj trudnoća zaista pristaje. Zvijezda Avatara izgleda prekrasno

Zoe Saldana
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/7
13.10.2014.
u 09:56

36-godišnja "čuvarica galaksije" očarala je svojom pojavom na crvenom tepihu po kojem je prošetala sa svojim suprugom Marcom Peregom

Buduća majka blizanaca Zoe Saldana zablistala je u ružičastoj haljini na premijeri "Book of Life" u Los Angelesu.

36-godišnja "čuvarica  galaksije" očarala je svojom pojavom na crvenom tepihu po kojem je prošetala sa svojim suprugom Marcom Peregom, javlja Daily Mail.

Ružičastu haljinu sa cvjetnim uzorkom lijepa je glumica upotpunila s ružičastim ružom za usne i sjajnim naušnicama, a dokazala je kako, iako joj se bliži termin poroda, i na visokim potpeticama u jednostavnoj haljini izgleda zanosno.

>>Zvijezda Avatara trudna je i nosi blizance?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije