Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tulum do jutra

Njemački DJ Thomas Gold otvara Umagination: "Veselim se ludom partyju u Umagu!"

thomas
Foto: Promo
17.05.2014.
u 12:00

Često dolazi u Hrvatsku, gdje mu se posebno sviđa gostoljubivost i pristupačnost ljudi. – U vašoj me zemlji uvijek dočeka srdačna dobrodošlica. Oduševljava me i predivna priroda te pejzaži koji su zaista jedinstveni – hvali Hrvatsku.

Prvi put na Umaginationu ove će godine nastupiti njemački DJ Thomas Gold koji će otvoriti festival 30. svibnja.

– Ovo će biti moj prvi posjet Umagu, jako se radujem i s nestrpljenjem iščekujem dolazak. Čuo sam puno lijepih stvari od kolega koji su svirali prošlih godina i nadam se da ću i sam upoznati i iskusiti ono o čemu su mi pričali. Radujem se partyju do jutra – poručuje Gold. Njegov će set trajati dvadeset minuta tijekom kojih, ističe, očekuje najbolje od publike koja će doći iz cijele Europe i svijeta.

Foto: Promo

– Želim vidjeti ludi party o kojem svi toliko pričaju! – kaže. Često dolazi u Hrvatsku, gdje mu se posebno sviđa gostoljubivost i pristupačnost ljudi. – U vašoj me zemlji uvijek dočeka srdačna dobrodošlica. Oduševljava me i predivna priroda te pejzaži koji su zaista jedinstveni – hvali Hrvatsku. DJ-ingom se zarazio kada je s 15 godina počeo puštati glazbu na zabavama svojih prijatelja. Već kao sedmogodišnjak naučio je svirati digitalne klavijature i tada je rođena njegova strast za glazbom. Elektronskom glazbom aktivno se bavi 14 godina, a u posljednjih nekoliko godina objavio je niz hit-singlova, remiksirao neke od najvećih pop hitova te bio gost velikih klubova i festivala.

– Bilo je jako dobrih i nezaboravnih trenutaka proteklih godina i teško mi je odabrati najdraži set. Dva možda najuzbudljivija i posebna nastupa za mene su Ultra festival i Tomorrowland. Trenutak kada sam se prvi put popeo na glavnu pozornicu i zasvirao uživo pred tisućama ljudi nikada neću zaboraviti! Naježim se svaki put kad se toga sjetim – kaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije