Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO U PROLAZU

Nives: Nema govora o tome da ćemo Dino i ja živjeti u Hrvatskoj

NIVES
Davor Puklavec/Pixsell
24.04.2010.
u 19:33

Iako se nogometni klubovi ne tuku za najskuplje plaćenog braniča 2. Bundeslige, Nives je sigurna da se njihova obitelj neće dugo zadržati u Hrvatskoj.

Nakon što je Dino Drpić, suprug Nives Celzijus, raskinuo ugovor s njemačkim nogometnim klubom Karlsruhe, obitelj “hrvatskih Beckhama” ponovno je na okupu u domovini. No, iako se nogometni klubovi ne tuku za najskuplje plaćenog braniča 2. Bundeslige, Nives je sigurna da se njihova obitelj neće dugo zadržati u Hrvatskoj.

Čekanje nove sezone

– Ovo nije Dinov povratak u Hrvatsku, o tome uopće ne može biti ni riječi. Naime, mi ne namjeravmo živjeti ovdje – odmah je Nives odgovorila na pitanje je li sretna što joj se suprug vratio kući.

– Dinov dolazak u Hrvatsku možemo nazvati isključivo čekanjem nove sezone – rekla je ljepotica koju je dok je Dino igrao za Karlsruhe obožavala cijela Njemačka i potvrdila koliko je sigurna u suprugov pronalazak novog kluba. Ipak, nije htjela otkriti kakvi su im planovi.

– Puno razmišljamo o budućnosti, ali detalje bismo ipak zadržali za sebe. Mogu vam reći da mi sve planiramo zajedno, bilo da je riječ o privatnim ili poslovnim stvarima. Mi smo jako povezani i naši su životi maksimalno isprepleteni. Stoga sve odluke donosimo u paru – iskrena je bila 27-godišnja starleta i kolumnistica.

Bijeg na drugi kontinent

Nives nam je ipak otkrila da nju čekaju zanimljivi dani.

– Sada je na redu predstavljanje moje knjige “U krevetu s nogometašem”, a nakon toga Dino i ja ćemo sebi priuštiti jedan dugi godišnji odmor, ali na nekom drugom kontinentu – objasnila je Dinova supruga i dodala kako se jednako veseli i novim poslovnim izazovima i trenucima opuštanja.

Ključne riječi

Komentara 33

KU
kukuriku
20:17 24.04.2010.

albina-zorana,..Nivesica je najbolje spisateljica u HR.( i zbog serbo-yugo pisaca i organizacije, njoj nisu dali nagradu za pisca godine), ..a to cá si ti ljubomorna, zavidna i izkomleksirana..., \"to je drugi par postoli\"..-:))

LA
Latz
08:10 25.04.2010.

ajd bar imamo malo srece --- sto dalje to bolje...

MA
matijazaga
13:19 25.04.2010.

ajde hvala bogu!!ako ikako mogu pomoci da odete sto prije javite!vrlo rado cu to uciniti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije