Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv hobi

Nives Celzijus u pauzama snimanja TLZP-a snima seksi selfije

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/4
01.03.2017.
u 13:23

Pjevačica je stanke tijekom snimanja showa Nove TV iskoristila za snimanje serije selfija u kojima je njen dekolte u prvom planu

U pauzama snimanja showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus pronašla je svoj način kako ubiti dosadu. Na radost obožavatelja pjevačica je stanke tijekom snimanja odlučila iskoristiti za snimanje selfija u pripijenoj crnoj haljini u kojoj je njen bujni dekolte bio u prvom planu.

Serija selfija u kratkom roku skupila je skoro četiri tisuće lajkova, a komplimenti na račun njenog seksi izgleda su se nizali jedan za drugim.

- Da mogu lajkao bi fotografiju i dva puta - poručio joj je jedan od obožavatelja. 

Nives ćemo u nedjelju gledati u četvrtoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", a u nedjelju u prvoj emisiji nove sezone nastupit će kao Baha Men.

 

 

Selfiranje u pauzi #bitemystyle #zoranaragovic #tlzphr #kukulele

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

>>Nives Celzijus drastično promijenila frizuru, obožavateljima se sviđa

>>Nives Celzijus predstavila fanovima sestru Mateu

Komentara 1

RI
rikavac
20:52 01.03.2017.

pozdrav za vas sve tri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije