Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMPATIJE

Nives Celzijus: Tereza i ja rasturile bismo Balkan

27.12.2013.,  Zagreb - Nives Celzijus Drpic, dobitnica knjizevne nagrade Kiklop. Nagradu je cekala 5 godina.  Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
13.11.2014.
u 09:14

Kesovija kaže da mlađi kolege mogu učiti iz njenih nastupa. Nives Celzijus cijeni Terezu i zadovoljstvo joj je što nastupaju zajedno

Mlađim kolegama uvijek želim dobro i da uspiju pa tako želim i Nives Celzijus. Protiv Nives nemam ništa, neka zapali publiku svojim "Infernom", neka pokaže svoje tijelo, lijepa je cura – kaže Tereza Kesovija koja će večeras stati na istu pozornicu s Nives Celzijus na Međimurskom festivalu zabavne glazbe u Svetom Martinu na Muri. Tereza nam je tako negirala novinske napise da joj nije drago što će na istoj pozornici pjevati s Nives.

– Ja i nisam u konkurenciji za Grand Prix niti se želim natjecati s izvođačima koji mi mogu biti unuci! Više ni ne idem na festivale, meni takva promocija ne treba, ali pristala sam nastupiti kao posebna gošća jer me jako dirnuo tekst pjesme "Mati" koju ću otpjevati na međimurskom. Podsjetila me na moju majku i njen odlazak, ide "bila si kak beli cvet". Izvest ću tu nježnu i sentimentalnu pjesmu na početku festivala i otići kući. Možda moji mlađi kolege koji se natječu na festivalu i nauče nešto iz mog nastupa – kaže Tereza. Uzrujala se, dodaje, kad je preksinoć vidjela napise u novinama da joj smeta što će pjevati na istoj pozornici s Nives.

– Meni ne treba više popularnosti, nek' me puste na miru – ističe. Nives Celzijus laska Terezin komentar da je lijepa i da joj želi uspjeh.

– Gospođa Kesovija apsolutno je najveća diva i veliko mi je zadovoljstvo da ćemo nastupiti na istoj pozornici. Cijene je moja baka i mama pa tako i ja jer ona je živuća legenda – kaže Nives koja bi s Terezom rado snimila i duet.

– Rasturile bismo Balkan – oduševljeno će Nives.

>>Što je to zajedničko Terezi Kesoviji, Nives Celzijus i Alki Vuici?

Komentara 5

SE
sestrićna
09:45 13.11.2014.

nakon posjete otadžbini u domovini je postala jako popularna..nije teško zaključiti da politika stoji iza nje..

DA
danebi
09:34 13.11.2014.

Sto smo to skrivili Bogu...?!?

GV
gvendilin2
14:06 13.11.2014.

Tereza, ako si u konkurenciji sa Nives nemam komentara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije