Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjerna navijačica

Nives Celzijus spremna za Euro, bujne grudi jedva obuzdala dresom

nives celzijus (1)
Foto: Facebook profil Nives Celzijus
1/7
11.06.2012.
u 13:52

Pripremila je Nives i rezervnu odjeću u slučaju da Elf bude uspješniji od vatrenih pa je svoje Facebook-prijatelje počastila s nekoliko fotografija u crno-crveno-žutoj kombinaciji

Nives Celzijus kao prava žena nogometaša vjerno prati Europsko nogometno prvenstvo, a prema fotografijama koje je objavila na svom Facebook-profilu, jasno je za koga navija. Njezin favorit svakako je Hrvatska, a odmah iza Hrvatske pobjeda Elfa usrećila bi poznatu starletu.

Neki mediji njezine fotografije na kojima se pojavljuje i njezina prijateljica usporedili su s onima Larise Riquelme koja se proslavila tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva kada su svijet obišle fotografije njezina bujnog poprsja u koje je, u nedostatku boljeg mjesta, tijekom navijačkog zanosa redovito "spremala" mobitel.

Teško se oteti dojmu i ne usporediti Nives s Larisom. Jedina razlika je što Nives tijekom navijanja nije imala potrebu spremiti mobitel nego ga je iskoristila da bi pokazala kako je ona odlučila bodriti vatrene. Crvene samostojeće čarape, bijeli halteri, plava minica i kockasti dres bili su dovoljni da podrži reprezentaciju.

Pripremila je Nives i rezervnu odjeću u slučaju da Elf bude uspješniji od vatrenih pa je svoje Facebook-prijatelje počastila i s nekoliko fotografija u crno-crveno-žutoj kombinaciji.

Komentara 22

NE
neverane
14:21 11.06.2012.

He,he,VL ovaj put ste promašili,baba je nezanimljiva,a to što joj u VL netko vraća usluge je ulog na krivu kartu.

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
14:28 11.06.2012.

Jesu to ove iz plavog oglasnika?

PI
piranha
08:19 12.06.2012.

Nives samo naprijed.Nije sapun da se troši.Tebe bar neće pitati starost gdje ti je bila mladost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije