Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži princa

'Kad odrastem, bit ću princeza i nikad više neću uzeti peglu u ruke'

nives celzijus
Foto: Facebook
1/6
09.11.2015.
u 12:23

Atraktivna Nives Celzijus još je jednom dokazala da njena seksepilnost ne jenjava ni dok obavlja kućanske poslove

Još jedna primamljiva fotografija osvanula je na Facebook profilu pjevačice i spisateljice Nives Celzijus. Ovom fotografijom Nives je još jednom dokazala da njena seksepilnost ne jenjava ni dok obavlja kućanske poslove. 

– Kad odrastem, bit ću princeza i nikad više neću uzeti peglu u ruke – napisala je Nives uz fotku na kojoj pozira u donjem rublju ispred daske za peglanje. 

– Princ bi trebao znati peglati...u svakom slučaju. Bravo za tebe... na ponos si svojoj mami... pravi neovisan muškarac – komentirala je pjevačica Zorica Andrijašević

Popularna pjevačica kolegici s estrade odgovorila je da joj treba princ kako bi se mogla posvetiti karijeri kako spada. Ipak, čini nam se da Nives za sada i bez princa odlično balansira između privatnog života i poslovnih obveza.

Kad odrastem bit ću princeza i nikad više neću uzeti peglu u ruke #mrzimpeglanje #pepeljuga #trazimprinca

Posted by Nives Celsius on 8. studeni 2015

>>Nives Celzijus nije štedjela poljupce u kvizu 'Pet na pet'

>>Nives Celzijus objavila prvu baladu i iznenadila sve

Komentara 3

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
12:57 09.11.2015.

Znaci treba joj bogati princ koji ce njoj peglat ves a ona njemu kartice

FR
franjom18
17:35 09.11.2015.

zgodna je, ali ce dobiti, konja na bjelom princu ah sa jakim masterom razme se, drugacije ga nebi htjela, kalabaster joj noje vazan :::::)))))))

AN
anonimac1986
21:10 09.11.2015.

žena za sva vremena, Nives Celzijus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije