Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Predivna žena''

Nives Celzijus pozirala u prirodnom izdanju, istaknula je atribute pa poručila: 'Celulit na sunce'

Foto: Facebook Leo Nicolier
1/11
04.06.2022.
u 13:10

Influencerica, pjevačica, spisateljica Nives Celzijus (40) svoje pratitelje često razveseli atraktivnim fotografijama na kojim pozira besprijekorno dotjerana, a sada je objavila fotografiju u prirodnom izdanju.

Influencerica, pjevačica, spisateljica Nives Celzijus (40) svoje pratitelje često razveseli atraktivnim fotografijama na kojim pozira besprijekorno dotjerana, a sada je objavila fotografiju u prirodnom izdanju.

Nives je pozirala u kratkim hlačicama i gornjem dijelu bikinija. Iako je i ovom kombinacijom naglasila svoje atribute ponosno je pokazala svoje nesavršenosti i otkrila kako se bori s celulitom.

-Celulit na sunce- napisala je Nives uz fotografiju, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji te joj poručili kako više vole njen prirodni izgled.

''Prava ljepotica'', ''Ljepotice'', ''Predivna si'', ''Kraljica'', ''Nemaš celulit, izgledaš super'', ''Wow'', ''Predivna žena'', ''A tko ga nema?'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Nives je nedavno iznenadila pratitelje fotografijom na kojoj je pozirala bez trunke šminke te pokazala kako izgleda bez fotošopa i filtera, šminkera i frizera.

- Ponekad mi dosade pretenciozne fotke s društvenih mreža pa evo malo i stvarnih trenutaka. Proba haljina, #nomakeup #badhairday #nophotoshop, samo stvarna ja s pripadajućim nedostacima i jedna savršena haljina - napisala je Nives uz objavu.

Pratitelje je nedavno upitala što misle o uređivanju fotografija u različitim programima. Influencerica je objavila svoju prirodnu fotografiju te nekoliko onih koje su uređivanje u različitim programa te zamolila svoje pratitelje da joj kažu koja im je najljepša. 

- Kaže mi frendica kako su u njenoj redakciji radili istraživanje i da publika više voli nerealne fotke! Ideal ljepote su FaceAppa face, a sirove fotke i prirodna ljepota su totalno out. Čak ni uklanjanje prištića, borica i sl. nepravilnosti na koži više nisu dovoljan angažman ako želite zadovoljiti ukus mase. Samo #FaceApp na najjače! Recite mi da to nije istina. Koju fotku bi vi najradije gledali na feedu? – napisala je pored objave na kojoj su pažnju ukrale njezine bujne obline u kupaćem kostimu s dizajnom hrvatske šahovnice.

VIDEO Slavlje u Engleskoj: Kraljica je na tronu već 70 godina!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije