Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEDNA

Nives Celzijus poput Megan Fox spavala samo s dvojicom muškaraca

Nives Drpic
04.03.2010.
u 12:28

Da, zvuči nevjerojatno, ali istina je. Seksala sam se samo s dvojicom muškaraca u životu. Sa svima sam ostalima vodila ljubav… pa nek' se netko usudi reći da smo djevojke laka morala - brzo je reagirala Nives Celzijus.

 - S veseljem sam doznala da prelijepa Megan Fox i ja imamo puno više sličnosti nego što bi se reklo na prvi pogled. Osim što smo obje beskrajno lijepe i talentirane, poznate po tome što uzburkavamo maštu muškaraca širom svijeta svojim divnim izazovnim fotografijama, dijelimo i još jednu sličnost. Vjerovali ili ne, zajedničko nam je što smo se obje seksale samo s dvojicom muškaraca u životu, baš kao i čitava četa naših lijepih posvuduša i udavača.

Da, zvuči nevjerojatno, ali istina je. Seksala sam se samo s dvojicom muškaraca u životu. Sa svima sam ostalima vodila ljubav… pa nek' se netko usudi reći da smo djevojke laka morala - brzo je reagirala Nives Celzijus i na svom blogu iznijela svoje viđenje nedavne izjave seksepilne hollywoodske boginje Megan Fox koja je nedavno rekla da je u životu spavala samo s dvojicom muškaraca.

- Nikad ne bih mogla spavati s nekim nepoznatim, od same pomisli na to mi je zlo. Nikad nisam bila ni blizu tome da isprobam seks samo za jednu noć - rekla je čedna Megan. Dodala je da je u krevet pustila samo svoju ljubav iz rane mladosti i sadašnjeg dečka Briana Austina Greena, koji je od vječite djevice Donne (Tori Spelling) u seriji Beverly Hills dogurao do najseksepilnije žene svijeta.

Ključne riječi

Komentara 24

BA
baš
14:30 04.03.2010.

nedostaje joj riječ \"istovremeno\", ali ona utjelovljuje seks, čisti brutalni seks koji opušta, ne ljubav. Žena dobro radi svoj posao.

JA
jankoprekobrda
14:50 04.03.2010.

Znam to iz iskustva ja sam uvijek drugi nikada prvi s tim sto je bilo nekoliko desetak ili stotina onih prvih. i tek onda dodje drugi. Interesantno nikada nisam bio treci, cetvrti ili peti nego vijecito drugi. Dragi prevarila samm te samo dva puta u zivotu, a sa kime pa jednom sa igracima a drugi puta sa navijacima Dinama.

ML
mladen3x
20:32 04.03.2010.

To znaci da si s Dinom vodila ljubav...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije