Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istaknula naljepnicu

Nives Celzijus pokazala fotkom kako će glasovati

Nives Celzijus
Foto: Vecernji.hr
30.11.2013.
u 12:23

Svojom posljednjom fotografijom na Facebooku i Nives Celzijus se svrstala na stranu onih koji će gasati PROTIV.

Svojom posljednjom fotografijom na Facebooku i Nives Celzijus se svrstala na stranu onih koji će gasati PROTIV. Doduše, naljepnica PROTIV zauzima relativno mali prostor na fotografiji, ali Nives nije ostavila nikakvu sumnju naslovišvši fotografiju 'glasamo protiv'.

U javnosti su najviše odjeknule izjave Severine koja je vrlo slikovito i oštro pojasnila zašto će glasovati protiv te je i sve građane pozvala da naprave isto. Severina je tada izjavila da ima jedna divna pjesma od čovjeka koji je bio u koncentracijskom logoru koja kaže 'prvo su došli po Židove, ja se nisam oglasio jer nisam Židov'.

'Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas zato što ste Dalmatinac u Zagrebu', poručila je popularna pjevačica.

>> Nives Celzijus svi gledaju u oči

Komentara 55

LE
leurdovac
12:51 30.11.2013.

Zbog toga što ovakvi gospodare medijskim prostorom većina će biti "ZA"

Avatar ivanvard
ivanvard
13:13 30.11.2013.

Ja sam za sve suprotno od Pusićke i Pupavca.

ZE
zes87
13:00 30.11.2013.

juma znam da je većina ZA, toj većini ne trebaju ni glumci, ni pjevači, ni političke stranke Sredoišnjica je nudila infrastruktturu na raspolaganje, lijepo od njih, ali uistinu nije potrebno tako da najmoćnija infrastruktura političke stranke spava, dok narod vodid vodi bitku i sa političkom infrastrukturom sdpea i hnsa, sa većinom medija i sa cijelom nazovi kulturnom scenom Središnjica i neka spava danas, narod vodi bitku za svoju tradiciju, a sdp i hns neka urlaju i dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije