Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENO MJESTO

Nives Celzijus nestašno bacala prašinu s terase i otkrila tko živi ispod nje

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/5
29.04.2020.
u 15:51

Nives Celzijus je najnovijim objavama na društvenim mrežama nasmijala mnoge pratitelje i otkrila nešto novo o svojim susjedima.

Osim što je vješto ovladala pojavom u showu "Tvoje lice zvuči poznato", Nives Celzijus sada je svima pokazala kako se snalazi s metlom u ruci i da joj nijedan kućanski posao nije stran. Odlučila je stoga s pratiteljima podijeliti kako izgleda čišćenje njezine terase na kojoj provodi svo slobodno vrijeme i usput je otkrila tko živi ispod nje.

- Zašto bi samo na našoj terasi bila prašina, kada može i na njihovoj? Dijelite li i vi nesebično prašinu sa susjedima? - upitala je pratitelje Nives i potom priznala da neće biti problema sa susjedima na katu niže jer tamo živi njezina majka koja se na nju neće naljutiti.

Foto: Instagram screenshot

Nakon napornog čišćenja, odlučila se počastiti čašom vina te nastavila priču o daskama na terasi.

- Ja sam u stanju tri sata nepovezano sr*ti o daskama i spremanju bez da popijem čašu vina. Službeno sam stara - objasnila je 38-godišnja spisateljica i pjevačica kojoj je terasa omiljeno mjesto za izazovno fotografiranje za Instagram.

Foto: Instagram screenshot

Nedavno je započela radove na kući i pratiteljima pokazala kako je izgorjela zbog predugog zadržavanja na suncu.

"Malo za promjenu da provjerim ima li što novo na krovu...I da, znam, izgorjele su mi noge od previše rada na suncu", napisala je Nives uz fotografiju na kojoj se penje na ljestve u vrućim hlačicama. Za fotku je dobila gomilu lajkova i pozitivnih komentara, a fotku se svidjela i njezinoj prijateljici, bivšoj voditeljici Eciji Ivušić.

Podsjetimo, dok mnogi uživaju u Nivesinim fotkama od kojih im zastaje dah bilo je i onih koji su je napali jer je u izolaciji natukla i nekoliko kilograma. Nives im je odlučila odgovoriti tako što je na Insta storyju objavila video u kojem je pokazala trbuh. 

-Odjevna kombinacija za jutarnju kavu i plank. Inače, pitali su me jesam li se možda udebljala u izolaciji. A, evo ne znam, nemam pojma, vi mi recite, jesam li? - govori Nives u videu. - Uostalom, bolje da ljulja...-  napisala je naknadno uz fotografiju. Nives je nedavno objavila fotografiju u uskom sportskom kompletu, a jedan joj je pratitelj poručio "Fino si se zabucala", a ubrzo je uslijedio i njezin odgovor. - Hvala, radila sam na tome. Još tri, četiri kilograma i bit će savršeno - poručila je Nives na što joj je pratitelj odgovorio da joj to još bolje stoji.

Ovo su najbolji trenuci s virtualne dodjele Večernjakove ruže!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije