Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna kameleonka

Nives Celzijus i u maskirnim bojama zavodi ženstvenošću i seksepilom

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/11
02.12.2015.
u 08:17

Pjevačica se, kaže, odlično osjećala u kreacijama Zorana Aragovića koje su njezin seksepil "utišali" zločestim dječačkim krojevima

Pjevačica Nives Celzijus često igra na kartu ženstvenosti i privlačnosti jer, između ostalog, to zahtijeva, kaže, njezin posao, no da joj odlično stoje i vojnički uzorak i zagasite boje pokazala je pozirajući Šimi Eškinji za kampanju modnog dizajnera Zorana Aragovića i njegovu kolekciju War(m).

BiteMyStyle modna igra povezala je zanimljive uzorke i boje poput smeđe, tamnoplave i ljubičaste na prepoznatljiv način dizajnera kojeg je vodila jedna ideja – pokazati da i vojnička estetika može biti romantična i ženstvena.

Nives je, kao zaštitno lice kampanje, kaže dizajner, utjelovljenje upravo te ženstvenosti i seksepila, koji u kontrastu s grubom i pomalo "dječačkom" odjećom daje savršeni spoj. – Odlučili smo prikazati je na potpuno drukčiji način od onog na koji smo navikli. Drago mi je što se odlično osjećala u mojim kreacijama i što je pristala na svojevrstan izazov – rekao je Zoran Aragović.

>>'Kad odrastem, bit ću princeza i nikad više neću uzeti peglu u ruke'

>>Nives Celzijus nije štedjela poljupce u kvizu 'Pet na pet'

Komentara 3

DU
Deleted user
08:41 02.12.2015.

Više se radi o šasiji koja moja izdržati nalete cijelih nogometnih ekipa nego o nekoj ženstvenosti. Rijetka književnica s prirodnim darom da "premeće" više po nogometnim momčadima nego po knjigama drugih pisaca.

LU
Lujo123
11:40 03.12.2015.

Pa kaj je ova debela krivih nogu i prazne glave dama još živa?!

KO
kodifan
08:29 02.12.2015.

ne znam sta ljudi vide u toj osobi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije