Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika brojka

Nitko nije očekivao da će upravo on dobiti čak 11 nominacija za nagradu Grammy

Profimedia
24.11.2021.
u 11:07

Tridesetpetogodišnji afroamerički pijanist, R&B umjetnik Batiste, s 11 nominacija uvelike prednjači ispred kanadske 27-godišnje megazvijezde Biebera s osam nominacija.

Američki džezist Jon Batiste i kanadski pjevač Justin Bieber vode u nominacijama za nagradu Grammy američke glazbene industrije, vidi se iz popisa objavljenog u utorak.

Tridesetpetogodišnji afroamerički pijanist, R&B umjetnik Batiste, s 11 nominacija uvelike prednjači ispred kanadske 27-godišnje megazvijezde Biebera s osam nominacija. Doja Cat i H.E.R. također imaju osam, Billie Eilish sedam, a Olivia Rodrigo, 18-godišnja američka pjevačica i glumica također sedam.

Dobitnici će biti proglašeni 31. siječnja 2022. u Los Angelesu na 64. svečanosti dodjele Grammy Awardsa koju će prenositi mreža CBS i putem interneta.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije