Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada je i službeno

Ništa od Celine Dion u lipnju! Slavna diva zasad ipak ne dolazi u Zagreb

Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/7
24.04.2020.
u 14:19

Vijest o dolasku Celine Dion u Zagreb mnogi su dočekali s oduševljenjem, no zbog trenutnih okolnosti prvi mjeseci europskog dijela turneje sada su odgođeni.

Ipak ništa od Celine Dion u Zagrebu. Svjetska glazbena diva trebala je nastupiti 5. lipnja u zagrebačkoj Areni, no zbog trenutnih okolnosti koncert se u predviđenom terminu ipak neće održati. Potvrdili su to i organizatori iz Star produkcije. - Odgođeni su prvi mjeseci europskog dijela turneje Celine Dion "Courage World Tour".

1/3

Zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze korona virusom (COVID-19), ), odgođeni su prvi mjeseci europskog dijela turneje, u sklopu koje je Celine Dion, 5. lipnja trebala održati koncert u zagrebačkoj Areni. O novom terminu održavanja koncerta javnost će biti obaviještena uskoro - poručili su organizatori. Dodali su i kako će sve već kupljene ulaznice vrijediti i za novi datum koncerta.

Podsjetimo, ''Courage world tour'' uključivat će više od 100 gradova diljem svijeta, a za produkciju na najvećoj svjetskoj razini, uz Star produkciju, zadužen će biti i Concerts West/AEG Presents. Europski dio turneje trebao je započeti 23. svibnja 2020. godine u Lodzu u Poljskoj, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, ova velika glazbena diva posjetit će i razveseliti svoje obožavatelje u Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Finskoj, Švedskoj, Finskoj, Danskoj, ali i prvi put one u Hrvatskoj te na Malti i Cipru.

Povijest Večernjakove ruže: Pogledajte kako je sve izgledalo kroz godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije