Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruga vatrenog

Nismo dugo vidjeli Ivu Šarić u javnosti, a sada je zablistala na predstavljanju nove kolekcije naočala

Foto: John Pavlish
1/6
16.09.2023.
u 15:05

Na tragu elegantnog i senzualnog izgleda dvadesetih godina prošlog stoljeća, IZIPIZI je kreirao novu Velvet Club kolekciju, a baršunastom mekoćom i suptilnim zlatnim detaljima na drškama i zakovicama evociraju ta burna, ali i po mnogočemu slavna i jedinstvena vremena.

Već stoljećima baršun je simbol elegancije, ali i dekadencije. Svojim specifičnim sjajem svaki odjevni predmet pretvara u luksuzni, svaki interijer u raskošni klub, a ne čudi ni da za osobu savršenog tena često kažemo da ima lice poput baršuna.

Upravo je ta luksuzna tkanina inspirirala dizajnere poznatog francuskog brenda IZIPIZI da vas u sezoni jesen/zima 2023. uvedu u svoj vlastiti privatni klub u kojem će vas dočekati tople, ugodne nijanse u kombinaciji s retro, ali trendi detaljima. U Velvet Club svi su dobrodošli, a ulaznica su samo dobre vibracije.

Dobrih vibracija zasigurno nije nedostajalo ni na predstavljanju nove IZIPIZI Velvet Club kolekcije, gdje drugdje nego u Velvet Cafeu, a ljubiteljice brenda: Iva Šarić, Anita Dujić, Jelena Veljača, Mia Matić, Petra Kurtela i Isabella Rakonić nisu krile svoje oduševljenje sofisticiranošću nove IZIPIZI kolekcije.

Na tragu elegantnog i senzualnog izgleda dvadesetih godina prošlog stoljeća, IZIPIZI je kreirao novu Velvet Club kolekciju, a baršunastom mekoćom i suptilnim zlatnim detaljima na drškama i zakovicama evociraju ta burna, ali i po mnogočemu slavna i jedinstvena vremena.

U kolekciju su uključene sunčane naočale, kao i naočale za čitanje i zaštitu od ekrana, u tri modela ( #C, #D i #E), a dostupni su modeli za odrasle, djecu i bebe. Kolekciju obilježava širok dijapazon intenzivnih i zanimljivih boja poput - Golden Glow, Crimson, Smoky Brown, Violet Scarf, Tailor Green, kao i Ginger i Scarlet za najmlađe. Utjelovljujući bezvremensku teksturu mekanu na dodir, uparenu s daškom svečanog glamura nova IZIPIZI Velvet Club kolekcija najljepši je uvod u dugu i nadajmo se, toplu jesen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije