Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Nina objavila fotku bez šminke. Fanovi: 'Drugačiji ste'

Foto: Filip Brala/Pixsell
1/6
21.05.2019.
u 11:40

Pjevačica je prije mjesec dana bila na odmoru na Svetom Bartolomeju u Karipskom otočju. Tamo se odmarala u društvu nekadašnje srpske pjevačice Aleksandre Melničenko koja je danas supruga ruskog milijardera Andreja.

Pjevačica Nina Badrić trenutačno se nalazi u Brelima, a obožavatelje je razveselila fotkom koju je objavila na Instagramu, na kojoj je jasno vidljivo da na licu nema ni trunke šminke.

Uz fotografiju je napisala "I kiša je lijepa na moru" te dodala da "nema šminke danas".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I kiša je lijepa na moru 🦋 • • • #nomakeuptoday 🌸

A post shared by Nina Badric Official (@badrich) on

Neki obožavatelji su primijetili da Nina izgleda drugačije bez šminke, dok su je ipak mnogi pohvalili.

Pjevačica je prije mjesec dana bila na odmoru na Svetom Bartolomeju u Karipskom otočju. Tamo se odmarala u društvu nekadašnje srpske pjevačice Aleksandre Melničenko koja je danas supruga ruskog milijardera Andreja.

Upoznale su se u Dubrovniku prije gotovo deset godina kada se Aleksandra, kao velika obožavateljica, poželjela upoznati s Badrić. Čini se da je Nina bila odlično raspoložena i nije prestajala oduševljavati fanove fotkama s te egzotične destinacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SYA 💙🐬🐠🏖🚤

A post shared by Nina Badric Official (@badrich) on

Nina je na dodjeli Večernjakove ruže slavila u kategoriji glazbenik godine.

Ovo joj je treća Ruža, a u kratkom intervju poslije dodjele otkrila nam je koliko je sretna što je Ruža na najbolji način zaokružila njenu 2018. godinu koja je bila više nego uspješna. -Treća Večernjakova ruža to je nevjerojatno! Bila sam uvjerena da će netko drugo od mojih kolega dobiti Ružu. Želim svakome da iskusi taj jedan predivan trenutak u kojem osvajaš Večernjakovu ružu. Još uvijek trajem i još uvijek me prati Večernjakova ruža i ja nju. - oduševljeno je reka Nina.

Otkrila nam je i kod koga će biti ova treća Ruža.

- Mama ima moju prvu Ružu a ovi ću sačuvati za sebe - rekla nam je Nina Badrić, a o čemu smo još pričali s njom nakon dodjele pogledajte u videu. 

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

 

Ključne riječi

Komentara 3

BR
bree77
10:39 22.05.2019.

Spašava ju lijepa koža i ten, zbog toga mi najviše dobro izgleda, ima neku svježinu kojom se ne može svatko pohvaliti u tim godinama.

PR
predator57
13:56 21.05.2019.

A što reć lipa li si,i poželjna.

SA
samoborka
20:39 21.05.2019.

Bez šminke,ali zato s teškom artiljerijom filtera. Stariš Nina lutko,kao i svi mi. Kome glumiš,kome lažeš....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije