Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav na prvi pogled

Nina Morić u zagrljaju novog dečka. 25 mu je godina tek!

Nina MOrić
Foto: Instagram
1/4
15.07.2014.
u 14:34

Radi se o DJ-u Marcu Sireciu kojeg je Nina susrela u liječničkoj ambulanti kada je išla na terapiju zbog ozlijeđenog lakta. Bila je to ljubav na prvi pogled

Samo tri mjeseca nakon što je Nina Morić izjavila da se okrenila vjeri i da je više ne zanimaju muškarci, Nina ima novog muškarca u svom životu.

Radi se o DJ-u Marcu Sireciu kojeg je Nina susrela u liječničkoj ambulanti kada je išla na terapiju zbog ozlijeđenog lakta. Bila je to ljubav na prvi pogled, pišu talijanski mediji.

Nina je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima je s novim dečkom u zagrljaju ili strastvenom poljupcu.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: Instagram

- Znam da sam napravila mnogo pogrešaka tijekom godina. Ali sada sam našla pozitivnu osobu i s njim se osjećam dobro i čini me sretnom. Njegovo ime je Mark. Iako je mlad, zreo je u glavi, izjavila je Nina, piše talijanski Gossip.

>>Evo kako zvuči Nina Morić dok pjeva 'I Love Rock ‘n Roll'

Komentara 2

SU
supErste
21:36 15.07.2014.

Baš me zanima kolko će to trajati, jadnica ....

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
20:41 15.07.2014.

Nina uhvatila mlado meso...bravo Nina, ,mlađe je slađe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije