Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ČEKAM VAS KOD KUĆE'

Nina Morić sablaznila javnost videom i prijetećom porukom

Nina Morić
Foto: Instagram
1/5
20.06.2017.
u 18:03

Nina je objavila video iz streljane, a pored njega je napisala: "čekam vas kod kuće iza 22 sata".

Manekenka i voditeljica Nina Morić (40) ima novu strast. Zagrepčanka koja već dugi niz godina živi u Milanu na Instagramu je objavila video iz streljane. Nije poznato koliko je Nina precizna, no mnoge je iznenadila njena poruka pokraj videa:

- Čekam vas kod kuće iz 22 sata - napisala je Nina, a za taj video zaradila je skoro 17 tisuća lajkova. Među komentarima našlo se i nekoliko Hrvata koji su Ninu čak i usporedili s Larom Croft.

 

Vi aspetto dopo le 22 a casa ! 😏

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

Inače, Morić je iznenadila javnost počekom ove godine, kada je javno podržala desničarsku stranku CasaPound, koja veliča fašizam.

Ključne riječi

Komentara 6

BE
beitsche
22:13 20.06.2017.

Ona apsololunto ne zasluzuje clanak u bilo kakvim ozbiljnim novinama.

HA
havrda
01:51 21.06.2017.

Trebala je gliserom ubit dvoje pa da ju Kokolinda zove sebi u ložu. Ili barem dvoje satrt autom pa da ide igrat golf. Ili satrt nekog Srbina puškom pa da joj krezubi kvazibranitelji plješću.

DO
domxerex
22:15 20.06.2017.

Ugroženim se mogu osjećati samo voajeri i paparaci. Mi u slavoniji bi jako volili vidjeti primjenu taksaškog zakona o privatnosti doma i dvorišta. Nema pravo tko šta tobože "u ime javnosti" raditi u mom dvorištu ako ga ja nisam pozvao. Te svoje boljševičke porive zabadanja nosa u privatni život u kapitalizmu zaboravite. Ili se nosite u sjevernu koreu tamo su likovi koji bi vam mogli biti po volji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije