Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nina Morić sa sinom i dečkom na Pagu se priprema za vjenčanje

Dok se Nina oprezno sunčala, njezin zaručnik imao je ulogu Carlosova glavnog animatora. Igranje u pijesku, skakanje u more sa stijena i plivanje samo su neke od aktivnosti kojima su dečki kratili vrući ljetni dan.
11. srpnja 2010. u 16:46 10 komentara 137 prikaza
'10.07.2010., Novalja, Gajac, Zadar - Svjetski popularna manekenka, top model i tv voditeljica Nina Moric sa svojim deckom i sinom na plazi u Gajcu pored Novalje. Photo: Zeljko Mrsic/PIXSELL'
Foto: 'Zeljko Mrsic/PIXSELL'
Pogledajte galeriju 1/6

– Uvala Gajac je zbog svog mira raj za sve slavne osobe umorne od medija. Eto, nitko od medija nije ni znao da se Nina odmarala ovdje – otkrio je prošlog ljeta prof. dr. Slavko Sakoman, čija je nećakinja Nina Morić, tjerana prekrasnim lanjskim uspomenama, prošlog četvrtka u tajnosti stigla u to mjesto na otoku Pagu. Posljednja tri dana u Gajcu na plaži provodi dane s mamom Vrankom, sinom Carlosom Marijom i zaručnikom, 25-godišnjim kanadskim hokejašem i manekenom Martinom Evansom.

- Udajem se u Kanadi nakon ljeta. Prije 35. godine svakako želim roditi još jedno dijete, no trenutačno imam mnogo radnih obveza. Nakon Carlosova rođenja više nijednom nisam zatrudnjela, no doista bih voljela imati još jednoga, Martinova sina, ali ne prije nego što se vjenčamo već ove jeseni - izjavila je 33-godišnja talijanska voditeljica hrvatskog podrijetla kada se u svibnju s Martinom Evansom vratila s proputovanja na Sejšele i Maltu.

Upravo zbog najavljenog vjenčanja, otkrivaju njezini prijatelji, Nina je odlučila početak ljeta provesti u Hrvatskoj kako bi se i njezina obitelj mogla što bolje upoznati s njezinim odabranikom. Da je njezin sin, sedmogodišnji Carlos Maria, oduševljen budućim očuhom, Nina je već ranije otkrila - no sad su i fotografije posvjedočile njezinim riječima.

Dok se Nina oprezno sunčala pod stablom smokve, a kasnije bezbrižno u plićaku brčkala, njezin zaručnik imao je ulogu Carlosova glavnog animatora. Igranje u pijesku, skakanje u more sa stijena i plivanje samo su neke od aktivnosti kojima su dečki kratili vrući ljetni dan. Nina je iz daljine s osmijehom pogledavala na sina i budućeg supruga, sretna što je i njezina majka Vranka dala blagoslov za novog muškarca koji će joj, nadaju se svi njezini bližnji, zauvijek izbrisati sve traume koje je proživjela s Fabrizijem Coronom.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati