Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Nina Morić pokazala zgodnog 19-godišnjeg sina: 'Moja beskrajna ljubav'

Foto: instagram
1/7
17.10.2021.
u 21:00

U braku s kontoverznim fotografom Fabrizijom Coronom u kolovozu 2002. godine dobila je sina Carlosa Maria kojeg rijetko pokazuje na društvenim mrežama.

Manekenka  i bivša misica Nina Morić (45), koju su mnogi početkom 2000-tih smatrali jednom od najljepših i najseksepilnijih Hrvatica, u braku s kontroverznim fotografom Fabrizijom Coronom u kolovozu 2002. godine dobila je sina Carlosa Maria kojeg ne pokazuje često na društvenim mrežama. Mnoge je stoga iznenadila jednom od posljednjih objava na kojoj pozira sa svojim jedincem. 

- Nitko ne može osporiti ovu ljubav koju nosim u sebi i koju čuvam samo za tebe, moja beskrajna ljubavi - napisala je Zagrepčanka s talijanskom adresom u opisu fotografije sa sinom Carlosom Mariom koji je, prema sudeći prema izgledu, povukao majčine gene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Krajem lipnja Carlos je maturirao, a Nina mu je tada javno poručila: “Volim te, šampione”. Uspjehom se na svome profilu pohvalio i sam Carlos zahvalivši se profesorima. Ranije je u medijima objavljena i snimka razgovora između Fabrizia i Carlosa koji je u to vrijeme živio kod oca. Carlos je tatu optužio kako je medijima lagao da ima koronavirus, govori kako je pod lijekovima te tvrdi kako je zlostavljan.  - Ja, Carlos Maria Corona, želim biti iskren sa svima. Osjećam se loše jer sam napravio kaos. Čuo sam izrečene gluposti u medijima. Moj otac nema koronavirus kao što tvrdi. Sve je izorganizirano da blatim svoju mamu koju volim najviše na svijetu. Za nju bih dao život, znam da mi mnogi neće vjerovati, ali neki hoće - rekao je mladić. U kolovozu ove godine zagrebački psihijatar dr. Slavko Sakoman, tetak Nine Morić ispričao je kako je njezin sin Carlos ovog proljeća bio kod njega tri mjeseca na terapijama te da je sada dobro.

– Nedavno je završio srednju školu. Malo je konfuzan, ipak je adolescent, zbog prijepora između njegovih roditelja. Bio je ovo proljeće kod mene u Zagrebu tri mjeseca na terapijama. Dosta smo radili – ispričao je Sakoman za 24 sata.

Turbulentan odnos Nine i Fabrizija sada je, kako se čini, iza njih, a nedavno je otkriveno i da ponovno žive zajedno. Nina je pred kraj prošle godine javnosti pokazala novog dečka Marca, s kojim je ušla u vezu nakon što je to ljeto prekinula s Vincenzom Chiricom. Ali čini se kako ni ova nova ljubav nije potrajala. 

Ovo nije prvi put da će par okušati novu sreću u ljubavi. Naime, nakon što su godinama bili na sudu zbog skrbništva, par je 2018. godine otišao zajedno na ljetovanje, a iste godine je pozirao i za naslovnicu talijanskog magazina Chi. U intervju su otkrili kako zbog sina Carlosa planiraju selidbu te da će sreću okušati u Americi.

VIDEO Squid Game postaje najpopularnije Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

 

Komentara 1

VL
vlaser
21:17 17.10.2021.

zamisli kak bi jos ljepsa bila da nije u BRULJE ugradila BANANE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije