Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAV ŽIVOT

Nina iz 'Života na vagi' pokazala zavidnu liniju u uskim tajicama

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
14.12.2018.
u 21:43

- Danas ujutro sam imala 45 minuta cardio na traci... 10 minuta brzi hod, 5 minuta trčanje. Brzi hod 6.5, trčanje brzina 9 - opisala je svoj trening Nina.

Premda nije pobijedila u posljednjoj sezoni "Života na vagi" Nina Martina Korbar definitivno je jedna od najpopularnijih natjecateljica. Lijepu Zagrepčanku na Instagramu prati više od 22 tisuće ljudi, koje redovito obavještava o svojim aktivnostima, s naglaskom na treninge kojih se nije odrekla ni nakon izlaska iz showa. Danas je tako na Instagramu podijelila fotografiju iz teretane, pozirajući u uskim tajicama i crnoj majici.

- Danas ujutro sam imala 45 minuta cardio na traci... 10 minuta brzi hod, 5 minuta trčanje. Brzi hod 6.5, trčanje brzina 9 - opisala je svoj trening Nina. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Podsjetimo, Nina je u show ušla sa 115 kilograma, a danas ima 84. Kako je kazala, najteža je bila kada joj je bilo 18 godina, a tada je imala čak 150 kilograma. 

- Uvijek sam bila dijete koje je imalo višak kilograma, nikada nisam imala idealnu težinu, ali potkraj srednje škole samo sam došla do 150 kilograma jer sam hranila svoje emocije. Godinama se vjerojatno u meni skupljao stres i činjenica da sam uvijek mislila kako s viškom kila nikada neću biti dovoljno dobra. I umjesto da sam počela raditi aktivno na sebi, ja bih posezala za hranom jer mi je ona liječila tugu, bila je moj alat za sve… Pred kraj osnovne škole proživljavala sam bullying, a osjećaje sam krila u sebi. A to je kad-tad negdje trebalo izbiti – mene je “bubnulo” na hranu i debljinu - ispričala je Nina u intervjuu za Večernji list i dodala kako želi pomagati djecu koja imaju problema s bullyingom. 

Pogledajte što vam poručuje trenerica uz koju baš svatko može smršavjeti

Komentara 1

DU
Deleted user
07:28 15.12.2018.

Baš bih ju rado imao za curu/ženu. Prekrasna stasom i prekrasna dušom. Simpatično smotana... Zgodna žena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije