Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plan za budućnost

Nina Badrić: 'Želim svoj show u kojem ću stvarati nova glazbena imena'

14.05.2015., Zagreb - U prostoru nekadasnje Gradske kavane na Trgu bana Jelacica veceras je sluzbeno otvorena nova kavana Johann Franck. Nina Badric.  Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/5
16.05.2015.
u 21:10

Na otvaranju preuređene Gradske kavane pjevačica nam je otkrila poslovni zaokret, ali i zašto voli izlaske u Beogradu i Sarajevu.

Novouređena zagrebačka Gradska kavana Johann Franck mjesto je na kojem ćete često susretati i pjevačicu Ninu Badrić.

– Zagrebu treba više mjesta za izlaske poput ovog pa će nam prijatelji iz inozemstva manje prigovarati kako je noćni život u metropoli dosadan – rekla je Nina na otvaranju kavane i dodala:

– Obožavam plesati, ali u Zagrebu doista nemam puno mjesta za takav provod. Kamo god dođem, sve je puno mlađih ljudi i sve se završi na dijeljenju autograma i fotografiranju s njima. Volim prave kavane kakve imaju Sarajevo i Beograd, u kojima su sjajni pjevači i gdje se može istinski uživati u narodnim pjesmama. Na takvim mjestima često i sama zapjevam – kaže Nina.

Pjevačica je nedavno kolegi Massimu Saviću bila pomoćnica u odabiru finalista RTL-ova showa "X-Factor Adria", a na pitanje bi li prihvatila ponudu da bude članica žirija nekog sličnog glazbenog realityja Nina odgovara:

– Rado bih se upustila u takvo što, a rado bih se čak upustila i u to da imam svoj vlastiti show. Naime, za nekoliko godina voljela bih se posvetiti brizi o nečijoj kompletnoj karijeri i stvoriti novo glazbeno ime. Želim uložiti u nečiji talent i pokazati ljudima da se može uspjeti ako imate dar i karizmu i ako ne tjerate tu osobu da bude netko drugi. 

>>Maja, Ecija i Nina zasjale na otvorenju novouređene kavane

>>Nina Badrić specijalni gost Massima u prvoj epizode nove faze natjecanja X factora

Komentara 2

ZO
zoom
08:15 17.05.2015.

Superrrr....i dovedi još svojih dragih da se šire Hrvatskom kao karcinom i prodaju surimi štapiće kao blago Mediterana...

RU
RUS
14:36 17.05.2015.

Prije nekoliko godina je prodavala kramu po ducanaima a sad ce ona i njo j slicni stvarati zvijezde . To i je osnovni problem u nas a rezultati su vec godinama poznati . U europi nitko nema pojma o HrHr glazbi ,a dami pase BeogradskI i Sarajevski SLJAM OD GLAZBE O jada !!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije