Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUŠTE LAJKOVI

Nina Badrić zagolicala maštu fanovima u haljini koja se opasno podigla

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/13
27.08.2022.
u 17:30

- Idemo na festu vina? Nudim vam Hladno pivo - napisala je Nina koja je sjedila na stepenicama. Haljina se podigla i otkrila isklesane noge. Fotografija je brzo dobila više od 6000 lajkova i brojne komentare Nininih fanova koji su hvalili njen izgled

Pjevačica Nina Badrić nedavno je proslavila 50. rođendan, a objavama na društvenim mrežama pokazuje kako izgleda bolje nego ikad. Nina već tradicionalno ljeto provodi u svojoj kući u Jelsi na Hvaru, a jučer je fanove pozvala da dođu na koncert njenih kolega iz Hladnog piva, te objavila na fotografiju na kojoj su u prvom planu bile njene vitke noge. 

- Idemo na festu vina? Nudim vam Hladno pivo - napisala je Nina koja je sjedila na stepenicama. Haljina se podigla i otkrila isklesane noge. Fotografija je brzo dobila više od 6000 lajkova i brojne komentare Nininih fanova koji su hvalili njen izgled. 

Pjevačica je nedavno velikom feštom u jednom zagrebačkom restoranu proslavila svoj 50. rođendan i okupila je prijatelje s estrade i obitelj. Među uzvanicima su bili Jelena Rozga, Anica Kovač, Snježana Schillinger, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Vanna, Petar Grašo, Enis Bešlagić i brojne druge poznate osobe.

Za rođendanski tulum Nina je odabrala haljinu s potpisom uspješnog srpskog dizajnera Mihana Momose, kojeg obožavaju poznate Hrvatice. 

- Ja se ponosim svojim godinama. Ne skrivam se, ne bježim od njih. Danas je privilegija stariti. Toliko je mladih ljudi otišlo preko noći. S ponosom ću ove godine napraviti najveći mogući tulum i proslaviti svojih prvih 50 godina- rekla je Nina uoči proslave. 

VIDEO: Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke 

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar crazy_bat
crazy_bat
17:45 27.08.2022.

Fotoshopirana do neprepoznatljivosti.

SA
sargu123
18:11 27.08.2022.

Kaj još nije našla sponzora?

LI
lighthouse
12:41 28.08.2022.

A Nina, što ti ovo trebaaa? Pa nije sramota imati pedeset. Čemu ovo naslikavanje, gubiš identitet normalne ženske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije