Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LIJEPA DAMA BEZ PREMCA'

Nina Badrić pozirala u crvenom badiću i oduševila pratitelje: 'Najljepši period ljeta'

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/13
25.08.2022.
u 13:44

- Otok polako ispraća zadnje goste, plaže su skoro puste, more je rashladilo taman koliko treba. Kradem ljeto jeseni dok je mozak na paši, a i rimuje se, napisala je Nina u objavi

Pjevačica Nina Badrić (50) tradicionalno odmor i ovog ljeta provodi u svojoj kući u Jelsi na Hvaru, a na Instagramu je objavila fotografiju u crvenom kupaćem kostimu, te napisala kako joj je ovo najdraži period ljeta.

- Najljepši period ljeta. Otok polako ispraća zadnje goste, plaže su skoro puste, more je rashladilo taman koliko treba. Kradem ljeto jeseni dok je mozak na paši, a i rimuje se, napisala je Nina u objavi.

U komentarima joj se javio tenisač Ivan Ljubičić, koji ju je pitao "A glas?", a Nina mu je odgovorila kako je i on na paši. 
"Ninuška prelijepa", "Najljepša si, bombončić umočen u čokoladu", "I ja bi tak", "Lijepa dama bez premca", "Uvijek divna i prekrasna žena", "Sve ljepša", pisali su joj obožavatelji, a fotografija je u manje 24 sata skupila više od 10 tisuća lajkova. 

Pjevačica je nedavno velikom feštom u jednom zagrebačkom restoranu proslavila svoj 50. rođendan i okupila je prijatelje s estrade i obitelj. Među uzvanicima su bili Jelena Rozga, Anica Kovač, Snježana Schillinger, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Vanna, Petar Grašo, Enis Bešlagić i brojne druge poznate osobe. Za rođendanski tulum Nina je odabrala haljinu s potpisom uspješnog srpskog dizajnera Mihana Momose, kojeg obožavaju poznate Hrvatice. 

- Ja se ponosim svojim godinama. Ne skrivam se, ne bježim od njih. Danas je privilegija stariti. Toliko je mladih ljudi otišlo preko noći. S ponosom ću ove godine napraviti najveći mogući tulum i proslaviti svojih prvih 50 godina- rekla je Nina uoči proslave. 

VIDEO: Alen Vitasović javio se nakon pada s bine 

Ključne riječi

Komentara 1

HU
Humbleandhonest
20:20 25.08.2022.

Napiturana na plaži zbog instagrama. E moj svijete, kamo ideš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije