Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nina Badrić podijelila fotku sa slavnim glumcem: 'Kad nabasam na specijalnog agenta NCIS-a'

Foto: instagram
1/24
23.10.2023.
u 18:15

Pjevačica je podijelila fotografije grada Ostunija, jela koje je jela te kako se provela, a otkrila je i da je srela i jedno poznato lice. Badrić se fotografirala s američkim glumcem Markom Harmonom (72), koji je najpoznatiji po ulozi Jethra Gibbsa u seriji Navy CIS.

Broja poznata lica ovih su se dana uputila na putovanja, a među njima je i pjevačica Nina Badrić (51) koja posljednjih dana boravi u Italiji. Nina se sada svojim pratiteljima javila s nekoliko objava iz talijanskog grada Ostunija.

Pjevačica je podijelila fotografije grada, jela koje je jela te kako se provela, a otkrila je i da je srela i jedno poznato lice. Badrić se fotografirala s američkim glumcem Markom Harmonom (72), koji je najpoznatiji po ulozi Jethra Gibbsa u seriji Navy CIS. 

- Kad nabasam na specijalnog agenta NCIS-a pa mu udijelim par savjeta - napisala je pjevačica pored zajedničke fotografije. U komentarima su joj se javili brojni fanovi te serije i slavnog glumca. "Obožavam tu seriju", "Ja mislila voštana figura", "Ma gdje si na njega naletjela? Blago tebi", neki su od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je pokazala i kako je uživala u cijeloj Italiji. Tako se ranije javila iz Matera koji ju je oduševio.

- Čudesno lijep grad koji je poslužio kao kulisa mnogih filmova. U njemu se snimao film Pasija i James Bond. Grad Matera, jedan od najstarijih na svijetu, poznat je kao Jeruzalem zapada - napisala je Nina na Instagramu.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Nina se često javlja svojim pratiteljima na društvenim mrežama. S njima dijeli različite trenutke i karijere i privatnog života. Tijekom ljeta tako je dijelila fotografije iz svoje oaze u Jelsi, a otkrila je i gdje je sve nastupala. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije