Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka splitskom menadžeru

Nina Badrić nije ostala dužna, ovako je odgovorila na uvrede

Nina Badrić
Foto: Pixsell
1/3
09.02.2017.
u 14:24

Pjevačica je damski odgovorila splitskom estradnom menadžeru na njegovo prozivanje da u Splitu ne nastupa u velikim dvoranama jer ih in može napuniti

U svom statusu na Facebooku poznati splitski estradni menadžer Ivan Bubalo jučer se obrušio na Ninu Badrić i, između ostalog, napisao kako Ninu ne može zvati zvijezdom. 

Objasnio je da za njega Nina nije zvijezda jer u 20 godina svoje karijere nije održala koncert ni u jednoj većoj dvorani u Splitu i tvrdi da nikada nije ni pokušavala organizirati koncert jer zna da ne bi uspjela napuniti dvorane.

Nina je odlučila odgovoriti damski i suptilnom porukom koju je objavila na Facebooku dala je do znanja kako je primila Bubalovu poruku i napisala je sljedeće:

– Ponosna sam na činjenicu da sam prva POP pjevačica s prostora cijele regije koja je napunila legendarnu Olimpijsku dvoranu Zetra 14. veljače.2013. u kojoj su baš na današnji dan 1984. počele Olimpijske igre. Jedva čekam opet pjevati u Sarajevu 14. veljače. U BKC-u. Sreća i radost – napisala je pjevačica. 

Nina je nakon ove objave dobila samo podršku obožavatelja, među kojima je bio i glumac i voditelj Tarik Filipović.

>>Splitski menadžer na Facebooku kritizirao Ninu Badrić. Evo što joj poručuje

>>Nina Badrić skinula se na Instagramu i oduševila obožavatelje

Ključne riječi

Komentara 7

GR
grodar
14:31 09.02.2017.

Beograđanka

RA
raikonen
09:36 10.02.2017.

Možda joj je dosadno kao u Zagrebu, pa ode u bg. Nek i ostane tamo

US
usredini
16:34 09.02.2017.

Menađer se reklamira jadnički kritizirajući pjevače koji ne rade s njim.Nina Badrić je dama odlićnog glasa i solidnih pop pjesama a to što u Hrvatskoj puno više cijene Rozgu i Severini je sramota sredine a ne nje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije