Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novih 14 pjesama

Nina Badrić nakon četiri godine stanke izdala novi album "NeBo"

nina (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/7
02.12.2011.
u 15:38

Izlazak "NeBa" došli su podržati i Ninini kolege i prijatelji Marija Husar, Jacques Houdek te Antonija Šola i Branimir Mihaljević koji potpisuju aktualni singl "Dat će nam Bog"

Okružena brojnim suradnicima Nina Badrić je u petak predstavila novi album "NeBo" nakon četverogodišnje diskografske stanke.

– Moji najbliži suradnici vodili su me kroz avanturu rada na ovom albumu uvjerenjem da ne odustajem od svoje glazbene širine, da se ne bojim eksperimentirati te da nam je samo nebo granica – rekla je pjevačica koja je na albumu, koji sadrži 14 novih pjesama, radila godinu i pol.

Izlazak "NeBa" došli su podržati i Ninini kolege i prijatelji Marija Husar, Jacques Houdek te Antonija Šola i Branimir Mihaljević koji potpisuju aktualni singl "Dat će nam Bog".

Najuži suradnički tim okupljen oko stvaranja albuma čine Ante Gelo, Darko Juranović D'Knock, Baby Dooks, Nikša Bratoš i Denyken.

 

Ključne riječi

Komentara 2

PO
podravacc
17:02 02.12.2011.

izdala album ili objavila album ???

BU
budisvoj
15:42 03.12.2011.

CD će biti razgrabljen u preko 100 komada,listom od bliže rodbine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije