Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka podrške

'Vi ste moji heroji. Moja snaga. Radost. Moj najljepši zagrljaj koji sam ikada dobila u životu'

nina badrić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
15.02.2016.
u 14:20

Pjevačica Nina Badrić emotivnom je objavom obilježila Svjetski dan djece oboljele od malignih bolesti

Danas se diljem svijeta obilježava Svjetski dan djece oboljele od malignih bolesti. Od zloćudne bolesti svake godine, prema podacima Svjetskog društva dječje onkologije i Svjetske organizacije roditelja djece oboljele od malignih bolesti, oboli više od 250 000 djece, a njih čak 90 000 izgubi bitku s opakom bolesti.

U čast svim malenim herojima koji vode najteže bitke svog života, pjevačica Nina Badrić na svom Facebook profilu objavila je dirljivu objavu. 

 

"Vi ste moji heroji. Moja snaga. Radost. Moj najljepši zagrljaj koji sam ikada dobila u životu. Tu u meni ima snage za sve, dobre i loše dane. Ovo je uljepšalo moj dan, tjedan, mjesec, godinu, život.
Danas je Međunarodni dan djece oboljele od malignih oboljenja. Svi SHARE ovaj video, širimo ljubav i radost ovih predivnih osoba. Pokažimo koliko je ovaj Svijet lijepo mjesto zahvaljujući njima", napisala je pjevačica uz video u kojem su glavni akteri upravo maleni heroji iz udruge Krijesnica koji unatoč bolesti na život gledaju s pozitivne strane.

Vi ste moji heroji. Moja snaga. Radost. Moj najljepši zagrljaj koji sam ikada dobila u životu. Tu u meni ima snage za...

Posted by Nina Badrić on 15. veljače 2016

>>'Malo tko zna da sam pjevala na otvaranju restorana Bruce Willisa u Rimu'

>>Danijela Dvornik napala Ninu Badrić zbog pjesme protiv pobačaja

Komentara 6

SA
samoborka
22:26 15.02.2016.

Ljigava preseratorica.

GR
grodar
19:47 15.02.2016.

Beograđanka

KO
korisnicc
15:22 15.02.2016.

Super!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije