Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POSAO

Nina Badrić dobila ponudu za posao: 'Motiku u ruku i dođi vaditi krumpire za 300 kuna po danu'

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/7
30.07.2020.
u 13:24

– Evo, za nekoliko dana vadimo krumpir, trideset hektara, okolica Bjelovara, i trebamo nadničare, 300 kn plaćamo po danu… Javite Nini ako hoće raditi. Može povesti i Maju, Severinu, Modnog Mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kn – poručila joj je gospođa

Apel Nine Badrić vladajućima da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao za vrijeme pandemije koronavirusa nisu podržali mnogi korisnici društvenih mreža. U komentarima na Facebooku pjevačici i njenoj kolegici Lani Jurčević, koja je podržala Ninin apel, savjetovali su da pronađu druge poslove. 

Nina Badrić
1/12

"Evo, za nekoliko dana vadimo krumpir, trideset hektara, okolica Bjelovara, i trebamo nadničare, 300 kn plaćamo po danu… Javite Nini ako hoće raditi. Može povesti i Maju, Severinu, Modnog Mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kn. Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 tisuća kuna, što se hvalila prije par mjeseci, jer je bilo kiše ovih dana", napisala je jedna gospođa u komentaru koji se proširio Facebookom. Podijelio ga je i poduzetnik Dražen Oreščanin, koji je pozvao Ninu da uzme motiku u ruku.

Foto: Daniel Pavlić

"Kriza je prilika. Ako nema koncerata, ima drugog posla. Ako znaju svirati i držati instrumente, motika ne bi trebala biti problem. Mogu i svirati u nekom baru unplugged za neki manji iznos, nije sramota, to rade godinama Sandi, Mia i hrpa drugih. Da Nina podijeli fotku kako vadi krumpire za 300 kuna, dobila bi milijun lajkova. Može se učlaniti u Udrugu Glas poduzetnika – mjere i reforme za Hrvatsku 2.0 ako joj nedostaje ideja. Ajmo Nina, možeš ti to", napisao je Oreščanin. 

Ključne riječi

Komentara 41

VJ
vjekoslavkatalina
13:40 30.07.2020.

imaju i badricka i ostali...da nemaju vec bi se odavno prihvatili nekog posla...nego samo resu i kukaju da mogu nesto od drzave iscicati dodatno...dvadeset godina karijere a da si nest nije zaradila da moze godinu,dvije preziviti bez pjevanja..nek si to objesi macku o rep

BB
branimir.bauer.9
13:49 30.07.2020.

Svaka čast gospođi na ponudi za posao.

VJ
vjekoslavkatalina
13:37 30.07.2020.

evo sve trci...prije ce krepat od glavi nego se motike uhvatit...ta nije isla u pjevacice da vadi krumpir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije