Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasvim iznenada

Nikolinu Pišek udali na treningu srpskog Partizana

nikolina pišek (1)
pixsell
01.11.2011.
u 14:20

Voditeljica je od nogometaša na poklon dobila dres ali ne i kopačke jer nisu imali njen broj

Zbog snimanja svoje emisije za televiziju Pink voditeljica Nikolina Pišek posjetila je nogometaše srpskog Partizana, prenosi srpski Mondo. Nikolina je sa dečkima odradila i trening a najviše savjeta o sportu koji je snažnijem spolu najvažnija sporedna stvar na svijetu lijepa voditeljica je dobila od Milana Smiljanića.

Nogometaši su provjerili i njeno znanje o nogometu i ocijenili kako Nikolina mora još neke stvari naučiti ali zbog njenog lijepog osmijeha sve minuse su pretvorili u pluseve. Pišek se doma vratila i sa dresom Partizana na kojem je broj 22 i prezime Ilić. - Ilić, eto udali su me. Jedino mi nisu dali kopačke jer nemaju broj 38 - rekla je za Mondo Nikolina.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

FE
Felicijen
15:24 01.11.2011.

Zašto su je vratili ?

SA
sandrina
15:28 01.11.2011.

2 silikonska ciculjka, napuhane i napućene usnice koje muškarci zamišljaju među svojim međunožjem, malo valovite i bujne kose, kila šminke na blijedom i bezizražajnom licu, praznina iznutra, izvana šou.....i eto ti \"novinarke modernog doba\" po formatu današnjih medija bez škole i diplome

OR
ordinaryhandsome
15:21 01.11.2011.

Dajte dosta više o ovoj stvarno... \"Vijest\" je (očigledno) toliko glupa da nemre bit gluplja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije