Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANOSNA U ČIPKI

Nikolinu Pišek novi dečko ponosno "pokazivao" u Beogradu

pišek
Nel Pavletić/Pixsell
02.01.2011.
u 15:45

U zagrljaju Matije Čorkovića i uz glazbu Nine Badrić i Željka Joksimovića u beogradskom je Sava centru ušla u 2011. I dok je Nina, baš kao i Severina, za ulazak u novu odabrala crvenu haljinu, Nikolina je na doček došla u crnoj, čipkastoj.

Iako je najavljivala da će Novu godinu dočekati u Posh baru, u društvu svoje prijateljice i vlasnice bara Snježane Mehun, Nikolinu Pišek srce je odvuklo do Beograda.

U zagrljaju novog dečka Matije Čorkovića i uz glazbu Nine Badrić i Željka Joksimovića u beogradskom je Sava centru ušla u 2011. I dok je Nina, baš kao i Severina, za ulazak u novu odabrala crvenu haljinu, Nikolina Pišek na doček je došla u crnoj, čipkastoj te, kao i uvijek, privlačila poglede muškaraca te izmamljivala čeznutljive uzdahe.

Njezinom Matiji, srpskom poduzetniku s berlinskom adresom, to ni najmanje nije smetalo.

Komentara 70

ZA
zaistinu
23:17 02.01.2011.

02.01.2011. u 23:16h Gorghar je napisao/la: Ja i kum smo isto bili u Maksimiru, doduše na Severini. ima kaveza kolko hoces,a vi bas na Severini

MA
Machak
14:03 03.01.2011.

Srce? Je...€€€€€€.....

DU
Deleted user
22:34 02.01.2011.

mali_cvrčak vas niko ne sme da bije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije