Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak

Evo tko od nedjelje postaje voditeljsko pojačanje X Faktora

nikolina ristović
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
14.05.2015.
u 09:37

U prvoj emisiji showa koja se emitira uživo Nikolina će se javljati iza pozornice gdje će dočekivati natjecatelje poslije nastupa i razgovarati s njima

Voditeljicu Nikolinu Ristović, koja na beogradskoj televiziji B92 vodi emisiju "Bulevar", tri godine nismo gledali na programima hrvatskih televizija.

Od nedjelje to će se promijeniti jer, kako doznajemo, Nikolina se kao voditeljsko pojačanje pridružuje Antoniji Blaće i Aleksandru Radojičiću u reality showu "X Factor Adria" koji gledamo na RTL Televiziji.

U prvoj emisiji showa koja se emitira uživo Nikolina će se javljati iza pozornice gdje će dočekivati natjecatelje poslije nastupa i razgovarati s njima. Već ima voditeljsko iskustvo u sličnim emisijama jer radila je i na "Operaciji Trijumf".

Iako je prije svega pet mjeseci rodila kćer Unu Sofiju, već se četiri mjeseca nakon poroda vratila vođenju svoje emisije na B92 pa će joj "X Faktor Adria" biti samo još jedan zadatak u nizu.

Kako je nedavno ispričala medijima, Una Sofia dobra je beba s kojom nema problema i lako podnosi stalne selidbe Nikoline i Vidoja Ristovića koji žive na relaciji Zagreb – Beograd.

Povratak pred hrvatske kamere Nikolina nije komentirala. 

>>Nikolina Ristović s Unom Sofijom prošetala središtem Zagreba

>>Nikolina Ristović pozirala s novorođenom kćerkicom i svima poželjela sve najbolje

Komentara 2

OP
openheimer2
11:09 14.05.2015.

da se nebi oznojila sirota?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
12:36 14.05.2015.

Pisek pojacanje? Onda su ostali zaista katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije