Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigle kući

Nikolina Ristović objavila prvu fotografiju svoje kćerkice

nikolina ristović
Foto: Facebook
1/6
10.12.2014.
u 17:28

S malenom je stigla kući, a na Facebooku objavila i prvu fotografiju curice te zahvalila svim doktorima koji su joj pomogli u trudnoći i pri porodu

Nikolina Ristović prije tjedan dana rodila je svoju drugu kćer u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

S malenom je stigla kući, a na Facebooku objavila i prvu fotografiju curice te zahvalila svim doktorima koji su joj pomogli u trudnoći i pri porodu.

– Sada, kada je moj drugi anđelčić stigao kući (prvi je, istina, već dobrano raširio krila), mogu samo još reći jedno veliko HVALA prof. dr. Ani Mitrović iz Beograda te prof.dr.sc. Marini Ivanišević i prof. dr. sc. Josipu Đelmišu te divnim sestrama i osoblju Petrove bolnice koji su mi ovaj neizrecivo emotivan događaj omogućili i učinili ga bezbrižnim... Hvala – napisala je Ristović.

 

>>Nikolina Ristović rodila djevojčicu, suprug Vidoje bio je uz nju

>>Nikolina Ristović tik pred porod: Nema razloga da i u zdravstvenoj ustanovi ne budem The Lady

Komentara 3

TR
trunjo
20:37 10.12.2014.

i to je vijest za večernji portal? Neka sponzoruša koja je zatrudnjela i rodila sa nekim srpskim bogatašem? ako stvarno nemate drugih vijesti onda nemojte ni ovakve....Mislite na zdravlje mladih koji bi se mogli povesti za takvim osobama

BR
brodludjaka
21:27 10.12.2014.

Tko je ta Ristović????

PA
pavel1001
09:32 11.12.2014.

strava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije