Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Nikolina: Prekinuli smo, želim mu sreću s drugom

nikolina pisek
26.07.2010.
u 11:40

Nikolina Pišek otkrila je da je treća osoba krivac za prekid naočigled stabilne ljubavne veze. Čini se da je bivša farmerica Žana Štrbac uzrok ljubavnog kraha iako to ona oštro demantira.

– Istina je da smo prekinuli. Za mene sve ostaje isto – radim idući tjedan, snimam najave za IN magazin, spremam se za ulogu u “Najboljim godinama”, a Kikiju želim svu sreću s osobom koju je odabrao. Molim medije da barem sada poštuju moju potrebu za privatnošću – izjavila je Nikolina Pišek u službenoj izjavi za Dnevnik.hr i potvrdila prekid troipolgodišnje veze s Kristijanom Curavićem.

Pokvareni telefon

Za gašenje njihova naoko idilična odnosa optužila je treću osobu. Iako je u službenoj izjavi svim medijima nije imenovala, u izjavi koju je dala časopisu Story voditeljica je bila mnogo preciznija.

– Vijest me zatekla na odmoru. Ostavio me zbog Žane Štrbac, a to sam doznala od osobe bliske njegovoj novoj djevojci – kazala je za spomenuti tjednik. Tu tezu potvrđuje i to što je Žana Štrbac nedavno iznenada okončala jednogodišnju vezu s Tonijem Jeričevićem, mladićem kojem se donedavna klela na vjernost. Ipak, povezivanje s roniocem smatra smiješnim. – U šoku sam! Kristijan i ja smo se poslije izlaska s Farme nekoliko puta čuli i otišli na kavu. No to je sve! Ali, znate kakvi su ljudi... Sigurno nas je negdje netko vidio zajedno i odmah dojavio Nikolini koja je iz toga zaključila da je Kristijan vara sa mnom. Ali, nema varanja! Kristijan je super dečko i jako dobra osoba, ali nismo u vezi – opravdava se Žana Štrbac te dodaje:

– Toni i ja prekinuli smo jer više nije išlo. Tome nije presudio nitko treći i u dobrim smo odnosima – kazala je 25-godišnjakinja.

Toni Jeričević nije nam htio komentirati zna li što o zbližavanju svoje bivše djevojke s Curavićem, ali i on se pribojavao Žanina odlaska na Farmu, baš kao što je i Nikolina Pišek negodovala zbog Kikijeva odlaska. Kao da je predosjećala nevolje. Naime, zanosna voditeljica Nove TV prije Kikijeva ulaska na ranč izjavila je da nije suglasna s tom njegovom odlukom.

Sve mirisalo na kraj

– Prisiljena sam pokoriti se njegovoj odluci, ali nisam njome zadovoljna – govorila je tada novinarima 34-godišnja seksi ikona, kao da je znala da će joj show oteti muškarca. Je li im reality doista presudio ili je posrijedi razvodnjavanje emocija, željeli smo upitati i Kristijana Curavića. No do zaključenja ovog izdanja 36-godišnjak nije odgovarao na pozive. Za to vrijeme Nikolina Pišek ljubavne rane liječi na Palma de Mallorci, u društvu prijatelja i kćeri Hane. Niki i Kiki, kako su prijatelji od milja zvali sada bivši par, upoznali su se 2007. u Zadru kad je Nikolina došla na tečaj ronjenja u Curavićevu školu. Zaprosio ju je na njezin rođendan dvije godine poslije, a Nikolina je tada otkrila kako joj je najvažnije da im je lijepo skupa i da se vole jer ne vjeruje da bi joj komad papira i potvrda da je udana to mogli osigurati.

Ključne riječi

Komentara 30

EF
efzg0184
22:55 26.07.2010.

estupido.

IS
istina123
07:14 27.07.2010.

KOliko proljeva-fuj

OB
-obrisani-
23:05 26.07.2010.

. Ma koga ovo interesira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije