Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA EMISIJA

Nikolina Pišek vraća se na televiziju, evo gdje ćemo je uskoro gledati

Nikolina Pišek-Ristović
Foto: Instagram
1/15
26.08.2022.
u 12:47

Poznata voditeljica na UNA TV vodit će emisiju koja će obilovati zanimljivim, intrigantnim i životnim temama.

Hrvatska voditeljica Nikolina Pišek (46) vraća se na televiziju, a kako su na društvenim mrežama objavili s UNA TV, bit će novo lice njihove televizije. 

Poznata voditeljica ponovno će se naći ispred kamera, a emisiju koju će voditi obilovat će zanimljivim, intrigantnim i životnim temama.  Nikolina ne krije zadovoljstvo zbog novih poslovnih izazova i kaže da dolaze u pravom trenutku:

“Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog kuta gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke”.

Iako će publika uskoro podrobnije biti obavještena o kakvoj emisiji je riječ, Nikolina je dala mali nagovještaj: “Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da se uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas”, zaključuje Nikolina. 

S Une Tv dodali su i kako je ovo samo dio iznenađenja koje pripremaju za novu sezonu. 

Podsjetimo, Nikolina je novinarski je posao učila u HRT-ovoj emisiji "Glamour Cafe", nakon čijeg je ukidanja s Marijom Petrekovićem vodila zabavnu emisiju "Shpitza", koja je bila velika konkurencija emisiji Red Carpet na Novoj TV. Odigrala je i epizodnu ulogu u TV seriji "Bitange i princeze". Pišek je sudjelovala u licencnoj emisiji HRT-a "Ples sa zvijezdama", s partnerom Ištvanom Vargom. Nije uspjela pobijediti, a te su sezone pobjednici bili Luka Nižetić i Mirjana Žutić. Godine 2008. je s Mirkom Fodorom vodila zabavnu emisiju "Na domaćem terenu".

Također je vodila emisiju "Operacija trijumf", "Farma", te "Red Carpet Light",  zatim na Novoj TV i emisije "In Magazin" i "Farmu", s kolegicom Miom Kovačić. 

Godine 2012. godine Nikolina je preselila u Beograd nakon što je dobila angažman na srpskoj TV postaji Prva u emisiji "Sama u tami".

Godinu poslije, odmah nakon udaje i preseljenja u Beograd, Nikolina je počela raditi na srpskoj televizijskoj kući B92 gdje je počela voditi emisiju “Bulevar B92”. Snimanje je kratko prekinula zbog trudnoće, a već nakon pet mjeseci od poroda, Nikolina se ponovo vratila u Beograd gdje je nastavila raditi za B92. Prije šest godina Nikolina je počela raditi na Prvoj TV kao voditeljica Exkluziva.

Nakon devet mjeseci dala je otkaz i odlučila se posvetiti modi i svojoj modnoj kolekciji. No, nakon nedavne smrti supruga Vidoja odlučila je ponovno aktivirati svoju voditeljsku karijeru i uskoro ćemo je gledati u programu Une. 

VIDEO: Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke 

Ključne riječi

Komentara 22

SA
sargu123
13:09 26.08.2022.

Već sam se uplašio da će biti na HTV-u!

MI
Miko33
13:31 26.08.2022.

Znači opet mora raditi. A baš je imala lijep život...

Avatar istovari
istovari
14:33 26.08.2022.

Gledati u krajnjoj nuždi s isključenom slikom i tonom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije