Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veza na daljinu

Nikolina Pišek upoznala roditelje svojeg dečka, ali još se ne udaje

nikolina pišek
pixsell
16.10.2011.
u 19:30

Obitelj njenog dragog Matije Ćorkovića, srpskog poduzetnika iz Berlina, oduševila je voditeljicu. Svadbu ne planiraju jer im je zasad lijepo ovako

Nikolina Pišek (35) otkrila nam je da uživa u vezi s Matijom Ćorkovićem (33). No, ne razmišlja o udaji za srpskog poduzetnika sa stalnom adresom u Berlinu.

- Dobro smo se upoznali. Drage su mi njegove mane i vrline, ali zasad nam je ovako lijepo - rekla je voditeljica. Dodaje da je nedavno upoznala i Matijine roditelje s kojima je oduševljena. Detalje ipak nije htjela otkrivati. Za Matiju govori da je brižan i romantičan muškarac. Često je izvodi na romantične večere. Par je u vezi oko godinu dana.

Nikolina često putuje Matiji u Berlin i on k njoj u Zagreb. Ona kaže kako ljubav na daljinu ima i svojih prednosti.

- Dobro je što si ne stignete dosaditi, ali to nije za nesigurne osobe jer tada postane mučenje - nedavno je rekla Pišek, koja ima 13-godišnju kćer Hanu.

Ključne riječi

Komentara 8

JS
ja sam gladan
20:40 16.10.2011.

I mene. Uostalom,tko je ta?

DK
dkatica2
22:16 16.10.2011.

to je vijest da se smrzneš ---------------------------------

DU
Deleted user
20:10 16.10.2011.

Nikolina Pišek upoznala roditelje svojeg dečka, ali još se ne udaje ----------------------------------------------------------------------------------------- i zato me zaboli k****

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije