Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Tim za životinje”

Nikolina Pišek u novom reality showu traži Dr. Dolittlea

pišek (1)
Foto: Pixsell
1/5
02.12.2012.
u 16:00

– Tražimo posebne ljude, koji osim što znaju sa životinjama, imaju i dobru komunikaciju s ljudima te su timski igrači jer će morati donositi zajedničke odluke. Uz to moraju biti zabavni, a i pomalo neobični – rekla nam je voditeljica.

Što biste učinili da vam je pas ljubomoran i želi zaskočiti vašu novu djevojku? Ili da živite na imanju i jedini izvor prihoda vam je rasplodni bik koji je zakazao? – pitala je voditeljica Nikolina Pišek kandidate na prvoj audiciji za novi regionalni reality show “Tim za životinje”. Nikolina Pišek jedna je od producenata koji će u svim većim gradovima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji tražiti ljude koji poput dr. Dolittlea znaju riješiti svaki problem svih kućnih ljubimaca, ali i domaćih životinja.

– Tražimo posebne ljude, koji osim što znaju sa životinjama, imaju i dobru komunikaciju s ljudima te su timski igrači jer će morati donositi zajedničke odluke. Uz to moraju biti zabavni, a i pomalo neobični – rekla nam je voditeljica. Za show odabrat će šestero stručnjaka za životinje koji će na poziv obitelji koje imaju problem izlaziti na teren i rješavati ga, a kamere će ih pratiti u stopu. Prije toga tim morat će odabrati najbolju metodu, a i uvjeriti obitelj da je to najbolje za njih i njihovog ljubimca.

– Bit će smiješnih situacija, ali i svađa unutar tima, a vjerojatno i obiteljima – dodala je N. Pišek. Na zagrebačkoj audiciji bili su uglavnom muškarci u dobi od 24 do 40 godina. Mi smo na audiciji susreli 30-godišnjeg Marka Ljutića, koji je završio menadžment i radio u oglašavačkoj industriji, no posvetio se uzgoju australskih pasa goniča, a uz to savjetuje ljude kako preodgojiti sebe da bi mogli promijeniti psa. No hoće li njegovo iskustvo biti dovoljno da postane dio elitnog tima, nisu nam htjeli otkriti. Ipak, voditeljica nam je povjerila da i sama ima problem sa psom te da će i njoj možda trebati pomoć tima. – Mislila sam da sam luda kad su mi počeli nestajati ključevi, mobiteli i naočale, sve dok nisam otkrila da ih moj psić Mike odvlači u svoj brlog. U početku sam ga s novinama naganjala po stanu, no odustala sam. Jednostavno odem i uzmem svoje stvari kada ih odnese – smije se Nikolina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije