Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POSAO

Nikolina Pišek o prvom danu na UNA TV: 'Urednik me strogim glasom pozvao na red'

Foto: Instagram screenshot
1/8
07.09.2022.
u 08:00

- Prvi dan na poslu. Prošao je tako da nisam presrela mail za redakcijski zoom, pa me je Daniel Delale, očito moj zauvijek urednik, strogim glasom pozvao na red. Uglavnom, sastanak s dislociranim kolegama je odrađen prvoklasno podno predivnog Državnog Arhiva. Scenografija je bila vrhunska, voljni moment na nivou, moral visok. Veselim se, budite dobri i blagi prema meni, gledamo se uskoro...", napisala je Nikolina

Hrvatska voditeljica Nikolina Pišek (46) danas je imala prvi dan na novom radnom mjestu, u redakcije zabavnog programa UNA TV. Pišek je na Instagramu objavila kako je bilo poteškoća, te kako joj je urednik ponovno Daniel Delale, s kojim je surađivala i na Novoj TV.

- Prvi dan na poslu. Prošao je tako da nisam presrela mail za redakcijski zoom, pa me je Daniel Delale, očito moj zauvijek urednik, strogim glasom pozvao na red. Uglavnom, sastanak s dislociranim kolegama je odrađen prvoklasno podno predivnog Državnog Arhiva. Scenografija je bila vrhunska, voljni moment na nivou, moral visok. Veselim se, budite dobri i blagi prema meni, gledamo se uskoro...", napisala je Nikolina.

Podsjetimo, Pišek je prije desetak dana objavila kako će na UNA TV voditi novu emisiju koja će obilovati zanimljivim, intrigantnim i životnim temama.  Nikolina ne krije zadovoljstvo zbog novih poslovnih izazova i kaže da dolaze u pravom trenutku: 
“Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog kuta gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke”. 

Iako će publika uskoro podrobnije biti obaviještena o kakvoj emisiji je riječ, Nikolina je dala mali nagovještaj: “Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da se uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas”, zaključila je Nikolina. 

VIDEO: Sjećate li se Anđele koja je sa Zečićem snimila duet 'Ima li nade za nas?'

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
08:06 07.09.2022.

delale, e to ime nisam dugo cuo. iritantni patuljak ocigledno ima mecenu kojeg servisira.

SA
sargu123
08:39 07.09.2022.

Opet ima 46 godina?

ZA
zagabria7
08:19 07.09.2022.

Zar ta UnaTV nije pod sankcijama kao proruska i prosrpska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije