Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorenje Aurore

Nikoli Karabatiću obožavateljice nisu dale da u miru uživa u izlasku

Nikol Karabatić (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
26.06.2010.
u 15:59

Francuski rukometni reprezentativac je na otvaranje poznatog kluba u Primoštenu došao u društvu brata Luke i prijatelja iz Trogira i nije se bunio kada su ga cure gnjavile da se s njima fotka

Strpljivo i sa smješkom se Nikola Karabatić u petak navečer na otvaranju kluba Aurora u Primoštenu slikao s obožavateljicama koje mu nisu dale da mirno uživa u noćnom izlasku. Francuski rukometni reprezentativac na otvaranje je došao sa bratom Lukom i svojim društvom iz Trogira u kojem se zateklo i par cura. Na otvorenju je zapjevao i Tony Cetinski.

Komentara 21

ST
stormrider
08:47 27.06.2010.

za: 26.06.2010. u 22:54h MagicSerb; Magic-Seronja; Ti se ponasas kao Psiholog; sta trazis ovdje na HR strani? Dakle ako je netko frustriran, onda to mogu biti samo vi krkani preko Dunava i Drine. Na srpskim stranicama nema nista zanimljivo pa vjesis kod nas. kad vec pitas, sto se suti o maloj cetnikusi, a sta im da se ko korovu pise? Srbi su proslost a u proslosti se tu i tamo neki korjen ne izcupa, pa onda kad naraste smeta. a sto ti ne komentiras kugu u vasloj lijepoj Sverbia? Treba se okupati! Hoces li nam ti doci na more vase srpsko ove godine da se okupas? bas bi te volili vidjeti. osim toga slana voda biti dobro dosla, da ti hemeroide sa usta malo ublazi!

JU
jumae
09:46 28.06.2010.

Gay ili ne tip nije posebno ljepog izgleda - neproporcionalno izduzenog lica sa spljostenim nosom - na #2 ocigledno a cak ga i fotka iz profila (#1) ne spasava. No njegovi frendovi (i/ili brat ?) su prekrasni (#3). One dvijeje na #5 su toliko gadne - toliko izmanipulirane da izgledaju ko travestiti.

KR
kruiser
08:43 27.06.2010.

skoro da se cijela vidi sa najviše zgrade!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije