Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrući video

Nikola Šoć: Moja scena seksa bit će hit na YouTubeu!

nikola šoć
16.06.2012.
u 10:00

Crnogorski ekonomist i maneken snima drugu sezonu serije “Budva” u kojoj će pomrsiti račune glavnim likovima

Za 25-godišnjeg manekena Nikolu Šoća sudjelovanje u regionalnom “Survivoru” bilo je pravi zgoditak. Premda se odnos s Kristinom Bekvalac nije realizirao u željenom smjeru, Nikola je dogurao do finala, a nakon povratka iz Kostarike poslovne ponude ne prestaju stizati. Upravo je u Crnoj Gori, gdje snima drugu sezonu serije “Budva na pjeni od mora”. Boćo, desna ruka Save Bačića, pojavljivao se i u prvoj sezoni, koju prikazuje RTL, no tek su sad producenti odlučili razviti Šoćev lik.

– Prije nekoliko dana odglumio sam i scenu seksa koja će šokirati mnoge gledatelje. Kako je prošlo snimanje? Pa u redu, kao da to radim svaki dan – smije se Nikola. – Uvjeren sam da će to biti najgledanija scena seksa na YouTubeu, no o sadržaju ne smijem govoriti – govori diplomirani ekonomist koji je kao dijete živio u Dubrovniku.

– Ondje smo živjeli do početka rata, a onda smo se mama, mlađi brat Luka i ja preselili u Budvu, a tata je ostao u Hrvatskoj. Danas živi u Zagrebu i posjećujem ga kad god imam prilike - govori Nikola koji je u Hrvatskoj nosio revije na Cro-A-Porteru kao član modne agencije Midikenn. Zbog modelinga je nekoliko mjeseci živio i u Italiji, a rado se prisjeća života u SAD-u kad je kao srednjoškolac bio na razmjeni. Godinu dana proveo je u saveznoj državi Montani. – Bio sam najbolji u plivanju, to je moj sport.

U Kostariki mu ta vještina, međutim, nije previše pomogla.

– Bilo je toliko svađa, tračanja, nije to moj svijet. Show je pozitivno utjecao na mene. Postao sam izdržljiviji, tolerantniji. Lakše odvajam nevažne od važnih stvari pa mi malo toga smeta i izbacuje iz takta.

Nakon snimanja “Budve” rado bi nastavio glumačkim smjerom pa razmišlja da upiše glumačku akademiju u Beogradu ili barem jednogodišnji tečaja. Zasad, na setu, najbolji mu je učitelj glumac Dane Popović, koji igra Martina.

- I drugi su poticajni prema meni. Nema zavisti, nema osuđivanja. Potpuno drukčija atmosfera nego u “Survivoru” – zaključuje uz smijeh.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije