Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon prekida

Nikola Pokrivač zaručio se s dugogodišnjom djevojkom

Nikola Pokrivač
Luka Stanzl/Pixsell
17.04.2013.
u 10:22

Nogometaš se zaručio s Katarinom Dabelić, vrlo brzo nakon prekida kratke romanse s Iris Rajčić, piše Story.

Nikola Pokrivač nije mogao zaboraviti svoju dugogodišnju djevojku Katarinu Dabelić pa je ubrzo nakon kratke romanse s Iris Rajčić doletio nazad u naručje svoje bivše cure te se i zaručio, piše Story. Ubrzo nakon što je sredinom prošle godine prekinuo s Katarinom, nogometaš je ušao u vezi s manekenkom Iris, no romansa nije izdržala.

Katarina i on obnovili su ljubav vrlo brzo, a to je rado i sam Pokrivač potvrdio. - Istina je da smo Katarina i ja ponovno zajedno i da nam je prelijepo. Među nama je sve u najboljem redu još od početka ove godine. Uživamo u zajedničkim trenucima kao i drugi parovi, i to je sve što vam mogu reći, zaključio je nogometaš.

>>Pokrivač: Nisam išao u noćni izlazak i nisam bio pijan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije