Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmotava se

Nikola Nemešević Nemeš: Marijana je za mene gotova priča

nemeš
Pixsell
30.06.2011.
u 18:28

U intervju za "Exkluziv Tabloid" Nemeš je rekao kako ga nitko nije nagovarao na prekid sa Šibenčankom jer su mu video isječci iz BB kuće dovoljno rekli o njoj

Nikola Nemešević Nemeš nikako da do kraja odigra posljednji čin svoje  ljubavne drame s Marijanom Čvrljak koja se zakuhala u reality showu Big Brother. Nakon što je u finalu showa javno ostavio svoju ljubavnicu, odlučio je ignorirati medije, sve do danas kada je stao pred kamere RTL-ova "Exkluziva". Prije intervjua tražio je popis tema o kojima će razgovarati, želio je izbaciti intimna pitanja o sebi i Marijani koja je u izolaciju ušla kao udana žena, ali na kraju je ipak progovorio o tome.

– Kada sam izašao iz Big Brothera, dočekali su me prijatelji i otišli smo na piće. Pustili su me da pričam satima bez prekidanja. Kada sam završio, posjeli su me za računalo i pokazali mi videoisječke. Nakon što sam to vidio, nitko me nije trebao nagovarati na ono što sam učinio – rekao je Nemeš preskačući odgovor na pitanje što ga je na tim snimkama toliki uznemirilo. Kaže da je Marijana za njega gotova priča i ne želi joj ništa poručiti. Tvrdi kako ga nitko nije nagovorio da s njom prekine pred gledateljima u samom finalu.

– Meni je kao muškarcu trebalo dosta hrabrosti da pred milijunima gledatelja priznam da sam tri mjeseca bio budala. Samo želim reći da više neću dozvoliti da netko od mene pravi budalu kao što je to dosad radio – kaže Nemeš. Kada su izbačeni iz realityja, s njim su razgovarali i Lester i Nikola koji su mu u kući pokušali reći da Marijana nije dobar izbor za njega.

– Objasnili su mi kako su na kraju odustali od tog uvjeravanja jer su shvatili da svi oni koji su mi to pokušali reći na kraju više nisu bili moji prijatelji – objasnio je fatalni Nemeš.

Komentara 47

PA
pavel1001
19:01 30.06.2011.

Kada sam završio, posjeli su me za računalo i pokazali mi videoisječke. Nakon što sam to vidio, nitko me nije trebao nagovarati na ono što sam učinio – rekao je Nemeš preskačući odgovor na pitanje što ga je na tim snimkama toliki uznemirilo. - pa kaj imaju internet njegovi frendovi u Srbiji?

OB
-obrisani-
19:01 30.06.2011.

prevrtljivi srbin...klasika....a ona, kao i svako žensko-glupača

AP
apaurin
21:04 30.06.2011.

mora radit kako mama kaže ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije