Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni jadi

Nikol Bulat utučena zbog prekida s dečkom Borjanom Jevrićem

nikol
Jurica Galoić/Pixsell
29.06.2010.
u 11:19

Bivša članica grupe Feminem za tjednik Ekstra kazala je kako su ona i Borjan s vremenom shvatili da žele različite stvari, no to joj nije nikakva utjeha i ne umanjuje ljubavnu bol.

Pjevačica i bivša natjecateljica showa “Farma” Nikol Bulat jako teško podnosi prekid dvogodišnje veze sa studentom ekonomije Borjanom Jevrićem s kojim se razišla prije nekoliko dana.

Bivša članica grupe Feminem za tjednik Ekstra kazala je kako su ona i Borjan s vremenom shvatili da žele različite stvari, no to joj nije nikakva utjeha i ne umanjuje ljubavnu bol. Nikol je, naime, priznala da joj nedostaje bivši dečko i da se osjeća loše te da ne zna kako će preživjeti prekid.

Nagađanja da je razlog njihova prekida priča Ave Karabatić da je Nikol u "Farmi" spavala s Josipom Ivančićem pjevačica je negirala te rekla da je Borjan odmah znao da su to gluposti.

- Razišli smo se zato što jednostavno nije išlo. Nas dvoje ne razmišljamo jednako: ja se jako vežem, volim intenzivno provoditi vrijeme i dijeliti život s nekim, a on nije imao jednake potrebe – rekla je Nikol za časopis Extra te dodala kako je ljeto najbolje vrijeme da se zaborave ljubavni jadi.

Osim što se nada novim poznanstvima, pjevačica će ljeto provesti radno. Nedavno je na Media Festu u Plitvicama predstavila svoju novu pjesmu, a do kraja godine namjerava završiti i novi album.

Ključne riječi

Komentara 5

PE
perfa
16:23 29.06.2010.

ja bi te rado \"utješio\" nikki

OR
ordinaryhandsome
14:51 29.06.2010.

Nikol ma nema veze preboljet ćeš to.. Nažalost, i savršena ljubav nije danas uvijet da veza traje. No zauvijek ostane u srcu, i opet zavolimo nekoga više ;) Proći će ;)

Avatar Svećenik
Svećenik
22:26 29.06.2010.

budi hrabra niki. cijela nacija je uz tebe. sada je dobro da svi znamo, da podjelimo bol sa tobom. možda da nam daš više detalja? biti će ti lakše, a i nama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije