Naslovnica Showbiz TV

Nikol Bulat dobila je više šibica od pjevača Ive Amulića

Većina farmera zaključila je kako im je Ivo potrebniji na Farmi jer se brine o životinjama i bez problema se prihvati bilo kojeg posla. Farmere je posjetila i Nikolina Pišek.
22. travnja 2010. u 12:34 0 komentara 31 prikaza
Nikol Bulat
Foto: Nova TV

Unatoč potpori farmerica Nikol Bulat odabrana je za prvu duelisticu. Njene mlađe kolegice šibicu su dale Ivi Amuliću, a ostatak ekipe hvalio ga je kao jednu od najvrednijih osoba na Farmi i zato je dobro da ostane s njima i dalje.

- Ivo je veliki, veliki radnik i ne znam što bi se trebalo dogoditi da njemu dam šibicu - rekao je Elio. Gazda Ivan je uz ispriku dao šibicu Nikol s objašnjenjem da mu je pjevač potreban zbog brige o životinjama čime je Amulić spašen od dvoboja. Svojim posjetom farmere je iznenadila Nikolina Pišek koja je na obiteljskom sastanku zamijenila Dreleta i farmerima prenijela pozdrave svog dečka Kikija Curavića koji je Farmu napustio zbog zdravstvenih problema.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.