Naslovnica Showbiz TV

Niko Pulić napustio show, Barbara Radulović opet najbolja

– Žao mi je što smo ispali jer je društvo u emisiji odlično – rekao je Pulić.
24. studenoga 2012. u 22:31 2 komentara 7 prikaza
ples (1)
Foto: HTV
Pogledajte galeriju 1/4

Najlošiji par u četvrtoj emisiji HTV-ova showa “Ples sa zvijezdama” bili su Darko Janeš i Marija Stošić, no od daljnjeg natjecanja su se oprostili Niko Pulić i Tamara Despot. Za svoju izvedbu slowfoxa dobili su 30 bodova.

– Žao mi je što smo ispali jer je društvo u emisiji odlično – rekao je Pulić.  

Svoj status favorita potvrdila je Barbara Radulović koja je i sinoć bila najbolja. S partnerom Robertom Schubertom na pjesmu “Tonka “ Daleke obale plesala je slowfox i dobila 39 bodova.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Avatar puky
    puky:

    ... a što je meni žaoooo ... ne znam što ću sada ... strava ...

  • Avatar NenadNikolicZagreb
    NenadNikolicZagreb:

    Ma mnogo toga bilo bi drugačije da Krašovac već treći puta neuspješno ne forsira neke okrete. Naprosto partnerica koja "grize" i zainteresirana je to ne može izvesti, jednostavno je sporija što trener treba znati osjetiti. Dakle, ne forsirati komplicirane okrete, ... prikaži još! iskoristiti prirodan šarm i ljepotu partnerice, naklonost publike i žirija, i Krašovac bi moga učiniti emisiju neizvjesnom. Schubert ide na sigurno, prednost je velika, ne riskira egzibicije već pušta partnerici njezino prirodno da izađe pred publiku i naravno da je prvi kandidat za pobjedu. Pokazalo se što svi znaju, dajte muškome plesačkome voditelju razigrani materijal, muške zvijezde nemaju šanse. To je tako, puno teže je naučiti muškarce plesu i vođenju, zato je uspjeh pojedinih među njima poput Marka Tolja da ne idem dalje, veliki.