Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedni tata

Niko Kranjčar: Loree mijenjam pelene i ustajem kada noću plače

niko kranjcar
pixsell
07.09.2011.
u 18:50

Nogometaš uživa u šetnjama londonskim parkovima s kćeri i suprugom, a najvažnije mu je da malena izraste u sretnu osobu.

– Treniram tri sata na dan, a ostatak dana sam uz dijete – kaže nogometaš Niko Kranjčar. On i supruga Simona u ožujku su dobili kćer Loree, a Niko se također brine za bebu.

– Supruga je preuzela veći dio obveza, ali i ja je prematam, hranim i ustajem noću ako plače. Moje je dijete, nije tuđe – kaže i dodaje da uživa s njom u šetnjama londonskim parkovima. Ljetovali su u Hrvatskoj i Francuskoj, a malena dobro podnosi putovanja.

Nogometaš uživa u šetnjama londonskim parkovima s kćeri i suprugom, a najvažnije mu je da malena izraste u sretnu osobu.

Ključne riječi

Komentara 19

FI
fila
23:28 07.09.2011.

Bravo niko pravi obiteljski čovjek,lijepo ime za curicu bravo bravo

HI
higuita
19:13 07.09.2011.

kakvo ime da kčeri nemogu vjerovat kakav snobovski par sad promjeni prezime jer joj nepaše uz ime LOREE KRANJČAR ne ide zajedno možda LOREE KRANCHEE

DU
Deleted user
21:17 07.09.2011.

Kakva vijest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije