Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno u javnosti

Niko Kovač konačno pokazao suprugu Kristinu!

restoran Kovač,vallis
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/18
22.12.2013.
u 23:58

Obitelj Kovač našla se među brojnim uzvanicima na večerašnjem otvorenju restorana Vallis Anice i Roberta Kovača

Večeras je u sesvetskoj Bistričkoj ulici otvoren restoran Vallis Anice i Roberta Kovača te obitelji Šarić i Šteko.

Iako su na otvorenju uočene mnoge poznate osobe, među kojima su bila braća Mamić - Zdravko, Zoran i Stojan, zatim Milan Bandić, Željka Markić, Igor Bišćan, Boško Balaban i supruga Iva, Zorislav Srebrić i Iva Balent te Enis Bešlagić, pozornost medija privukao je bračni par Kovač.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač nikada se u javnosti ne pojavljuje u društvu supruge. Večeras je bračni par ipak snimljen zajedno!

>>Kovač: Žao mi je Šimunića, jamčim da nikoga nije želio povrijediti

Komentara 16

PA
pagora23
08:43 23.12.2013.

Žena samo želi svoju privatnost držati za sebe, a ne ko ove naše kokoši koje najavljuju fotografima gdje će biti još jedan plus za Niku.

DA
davos24
08:23 23.12.2013.

Ostavite se vise besciljnog beskonacnog majmuniranja ko je s kim bio po kafićima i birtijama i novinari i javne osobe. E, i kako kažu i mole Vukovarci da ih posjetite i poklonite im pozornost bilo koji dan u godini osim na dan sjećanja. E pa danas je sasvim dobar dan da to i napravite.

Avatar Topgen
Topgen
11:06 23.12.2013.

Super zenska , skromna , jednostavna , sarmantna , na njoj nema nista agresivno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije